Ο Ιάσονας έχει μάθει πως ο Μάρκος την έφερε να γεννήσει στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αλλά τελικά πιστεύει την εξήγησή της και συμφωνούν να λήξουν τον «πόλεμο». Η Ευγενία φέρνει στον κόσμο ένα πρόωρο αγοράκι κι όλοι αγωνιούν για το αν θα ζήσει… Στο μεταξύ η Ελπίδα λαμβάνει ανώνυμο σημείωμα, υπαινικτικό για κάποια υπόθεση θανάτου.

Η κατάσταση με την Ευγενία και τον Μάρκο είναι έκρυθμη. Αυτός θέλει να είναι κοντά στο παιδί του που δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του αλλά η Ευγενία θέλει να τον κρατήσει μακριά του. Του λέει ότι δεν έχει καμία θέση μαζί τους αφού έκανε την επιλογή του.

Ο Στέφανος θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις ισορροπίες και να συμπαρασταθεί και στους δύο. Την ίδια στιγμή ο Ιάσονας, με τον ερχομο της κόρης του, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να κλείσει κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει ξεκινώντας πρώτα απ’ αυτούς που τον έχουν βλάψει.

Στη συνέχεια, η οικογένεια Δεμερτζή υποδέχεται όλη την αφρόκρεμα της περιοχής για να ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειας. Ολα κυλούν ομαλά μέχρι που η Αθηνά εξαφανίζεται και η αποθήκη πίσω από το μικρό αρχοντικό τυλίγεται στις φλόγες.

Σαν από μηχανής Θεός, η Ελπίδα έρχεται να σώσει τη γιαγιά. Ολοι την αναγορεύουν σε ηρωίδα και η Μαργέτα με τον Ιάσονα σκέφτονται να αλλάξουν στάση απέναντί της. Η Μαργέτα λέει ότι πρέπει να το κάνουν για τα μάτια του κόσμου .

Μέσα σε όλα, το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στην Ευγενία και τον Μάρκο συνεχίζεται. Η υπομονή του Μάρκου εξαντλείται. Στέφανος και Νότα προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Νάντια βρίσκει στο γραφείο του Μιχάλη ένα σημείωμα της Φωτεινής και αναγνωρίζει τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα με αυτόν της ανώνυμης επιστολής για τον Μήτσο.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 


Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!