Η Βασιλική ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά στη σειρά Σασμός, αφού δεν μπορεί να πει σε κανέναν το δράμα που ζει. Δεν μπορεί να μοιραστεί το γεγονός ότι η ζωή της καταστράφηκε μέσα σε μια στιγμή, μόλις δηλαδή ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν άλλον της αποκάλυψε πως έγινε φονιάς για χάρη της. Νιώθει παράλληλα τύψεις, αφού θεωρεί πως ο Στεφανής έχασε τη ζωή του εξαιτίας της και ο Νικηφόρος δεν έχει πλέον πατέρα επειδή ο Μαθιός έγινε φονιάς επίσης εξαιτίας της. Πνιγμένη στον καημό της, ζητά από τον Μαθιό να τη συναντήσει και εκεί του δίνει τη χαριστική βολή: του λέει ότι δεν μπορεί να είναι πια μαζί του.

Το πάλεψε μέσα της, όμως δεν αντέχει να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον δολοφόνο του πατέρα του γιου της! Του λέει να μην ανησυχεί, αφού δεν σκοπεύει να τον καταδώσει στην αστυνομία, όμως θέλει να προχωρήσει πια μόνη στη ζωή και τον σοκάρει ζητώντας του διαζύγιο! Της είναι αδύνατον να κοιμάται με τον φονιά του συζύγου της… Πολύ σύντομα η Βασιλική πηγαίνει να βρει τον παπά και του λέει ότι θέλει να χωρίσει τον Μαθιό, δίχως να του αποκαλύπτει τον λόγο. Ο παπάς βέβαια ξέρει πολύ περισσότερα από όσα λέει. ‘Ετσι, όταν αργότερα πηγαίνει να τον βρει και ο Μαθιός, δεν δείχνει έκπληκτος την ώρα που του ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή!

Ο Ευθύμης εξακολουθεί να κατατρέχεται από παραισθήσεις, μην μπορώντας να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό. Μάλιστα θα οδηγήσει τον Βαγγέλη σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, αναγκάζοντάς τον να βάψει τα χέρια του με αίμα. Θα τον πείσει να σκοτώσει έναν τύπο που τον εκβίαζε. Λίγο αργότερα οι δύο άντρες θα συναντηθούν με την Ντίνα στο μπαρ.

Ο Ευθύμης βλέπει το λερωμένο με αίμα πουκάμισο του Βαγγέλη και του κάνει νόημα να το καλύψει. Η Ντίνα όμως θα δει τον λεκέ και θα καταλάβει ότι ο Βαγγέλης κρύβει περισσότερα από όσα της λέει… Στο μεταξύ, ο Αντώνης επιστρέφει στη δουλειά, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την επίθεση εναντίον του. Τα ευρήματα της νέας έρευνας ωστόσο θα αποδειχτούν αναπάντεχα. Βρίσκει στο αυτοκίνητο του Ευθύμη κάτι αποτσίγαρα και θεωρεί ότι τον έχει στο χέρι. Δεν γνωρίζει όμως ότι τα αποτσίγαρα αυτά ανήκουν στον Οδυσσέα και πάλι δεν μπορεί να ενοχοποιήσει τον Φαρμάκη…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!