Η Άννα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης για άλλη μια φορά απογοητεύεται και ζηλεύει. Λίγο αργότερα ένας νέος άντρας, ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας), κάνει ραντεβού με τον Μάνο, ο οποίος τον προσλαμβάνει σαν επιστάτη για να ελαφρύνει λίγο τον Αποστόλη.

Ο Μιλτιάδης προσλαμβάνεται και πιάνει δουλειά αμέσως στους ελαιώνες και μάλιστα από την αρχή δείχνει απίστευτη σοβαρότητα. Όπως είναι φυσικό, η παρουσία του δεν περνάει απαρατήρητη καθώς είναι και πολύ όμορφος, με αποτέλεσμα τόσο η Άννα όσο και η Ειρήνη να εντυπωσιαστούν και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Εντωμεταξύ στο σημερινό επεισόδιο, η ημέρα της κηδείας φτάνει. Όλοι παρευρίσκονται στη νεκρώσιμη ακολουθία, εκτός από τη Μαργαρίτα η οποία θεωρεί πως θα ήταν προκλητικό να παραστεί. Θα αποδώσει όμως φόρο τιμής στη Μυρτάλη, όταν η πομπή εγκαταλείψει το νεκροταφείο. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο πως το όπλο της η Μυρτάλη το είχε προμηθευτεί από τον Δημοσθένη, γεγονός που παραξενεύει πολύ την Δήμητρα η οποία αποφασίζει να το ψάξει. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Ισμήνης, ενώ η Εύα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να του μιλήσει πριν φύγει από τη Μάνη. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Αλέξη στο κρατητήριο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!