Τα μηνύματα στο κινητό του Μαθιού και αυτή η αδιόρατη απειλεί που τον τριγυρίζει τελευταία στη σειρά Σασμός, έχουν προκαλέσει μεγάλη φθορά στη σχέση του με τη Βασιλική, η οποία δείχνει για πρώτη φορά να αμφιβάλλει για τον άντρα της, κάτι που εκείνος αντιλαμβάνεται αμέσως και αδυνατεί να το αντέξει.

Μέσα του βράζει και, όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει, η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο μοιάζει με ανοιχτή πρόκληση, την οποία δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητη. Όταν πια έρχεται αντιμέτωπος με τη Νάντια, την αντιμετωπίζει με θάρρος, αφού νιώθει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει. Όμως, ο Ευθύμης καιροφυλακτεί και πάλι, έτοιμος να του παίξει ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι, που θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια της Βασιλικής.

Μαθαίνοντας από έναν τρίτο ότι ο άνθρωπος με τον οποίο έχει δέσει τη ζωή της έχει ένα παιδί -και, μάλιστα, ένα παιδί που δεν έχει αναγνωρίσει-η Βασιλική κλονίζεται. Νιώθει λες και ο κόσμος που έχτισαν μαζί καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα και αναζητά μέσα της μια λύση. Πρώτη της σκέψη είναι να συναντήσει τη Νάντια. Της μιλά τρυφερά, νιώθει τον πόνο της και της ζητά να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί οριστικά το θέμα της πατρότητάς της. Πρέπει να μάθουν την αλήθεια με κάθε κόστος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η σχέση της με τον άντρα της ζωής της θα αλλάξει για πάντα. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι ένα τεστ DNA το οποίο θα αποδείξει πέρα από κάθε αμφιβολία αν ο Μαθιός είναι όντως ο πατέρας της.

Την ίδια στιγμή, ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκισή του, αλλά ο άνθρωπος του Φαρμάκη καιροφυλακτεί για να του κλείσει το στόμα. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος έρχεται στο χωριό και γίνεται αποδεκτός από όλους με πολύ μεγάλη χαρά. Κανείς δεν ξέρει ότι γνωρίζει το μεγάλο μυστικό, τον αληθινό δολοφόνο του Στεφανή· ένα μυστικό που μπορεί να διαλύσει οριστικά τη ζωή του Μαθιού, η οποία ήδη μοιάζει χτισμένη σε πολύ σαθρά θεμέλια…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!