Η Βασιλική και ο Φίλιππος, μετά τον θρησκευτικό γάμο τους στη Γη της Ελιάς, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, που τους φέρνουν συχνά στα όριά τους. Και απ ό,τι φαίνεται, έπεται συνέχεια. Το ζευγάρι, όπως έχουμε παρακολουθήσει στα τελευταία επεισόδια, έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με μια παλιά συμφοιτήτρια και φίλη του Φίλιππου, τη Σάντρα, η οποία δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις πραγματικές προθέσεις της. Κάτι που αντιλαμβάνεται η Βασιλική. Η τελευταία νιώθει ιδιαίτερα παραμελημένη και κάνει παράπονα στον αγαπημένο της. Ακόμη, τον κατηγορεί ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον σαν γυναίκα και γι’ αυτόν τον λόγο ενδίδει στις προσκλήσεις της Σάντρας για διάφορες εξόδους. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν ισχύει τίποτε από όσα του καταλογίζει και δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για εκείνη. ‘Ομως, όλα αυτά δεν πείθουν τη Βασιλική.

Κάποια στιγμή, η τελευταία βλέπει τη Σάντρα να περικυκλώνει τον Φίλιππο και επιβεβαιώνει τις υποψίες της για τις όχι και τόσο αγνές προθέσεις τπς. ‘Ετσι, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να απομακρυνθεί από τον Φίλιππο. Άλλο ένα ζευγάρι που δοκιμάζεται έντονα είναι η Εύα και ο Χρήστος. Ειδικά μετά την απρόσμενη ανακοί-νωσή της ότι είναι έγκυος στο παιδί του.’Εκτοτε, η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν συνέχεια για το επίμαχο θέμα, καθώς βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, ενώ εκείνος δεν αργεί να τη χωρίσει. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που η Εύα θα πάρει μια απόφαση τόσο για τους δυο τους όσο και για το μωρό που κυοφορεί.

Από την άλλη, η Μαργαρίτα, ενώ προσπαθεί να χαρεί το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γεράσιμο, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ο Αλέξης με την αρνητική στάση του υπερβαίνει κάθε όριο. Μάλιστα, όσοι προσπαθούν να τον συνετίσουν δεν καταφέρνουν τίποτα. Κάποια στιγμή, ο Γεράσιμος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ξεκαθαρίζει στον Αλέξη τις προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του. Τότε, δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί μια για πάντα από τη γυναίκα. Από την άλλη, ο Κίμωνας και η Δήμητρα ζουν τον έρωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πρώτος πιέζει την υπαστυνόμο να σκεφτεί το θέμα της μετάθεσήςτης στην Αθήνα, καθώς εκείνος αργά ή γρήγορα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του. ‘Ομως, τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή, όταν ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στον γιο του κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από τη Δήμητρα!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα παίρνει μία δραματική απόφαση-Ποια η στάση του Χρήστου

Ολυμπιακός: Θέλει εξελίξεις με Αγκιμπού Καμαρά – Καπνός χωρίς φωτιά η Κοπεγχάγη

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με τις μέρες προβολής!