Ο Ευθύμης στη σειρά Σασμός, γνωρίζει πολύ καλά την τεταμένη σχέση που έχει ο Παύλος με την οικογένεια Σταματάκη και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τους κάνει κακό. Ετσι, όταν μαθαίνει από τη Νάντια ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας της, το εκμεταλλεύεται.

Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, ο Ευθύμης θα πάει να βρει τη Βασιλική, στην οποία και θα πει όλη την αλήθεια που ο άντρας της τής κρύβει. Πως δηλαδή έχει μια κόρη, τη Νάντια, που δεν γνώρισε ποτέ.

Η Βασιλική όχι απλά θα ταραχθεί αλλά και στενοχωρηθεί καθώς είχε πιστέψει τα λόγια του αγαπημένου της που της ορκιζόταν αιώνια πίστη και αγάπη, ακόμα και το διάστημα που οι δυο τους δεν ήταν μαζί. Βάζοντας κομμάτια του παζλ σε μια σωστή σειρά θα διαπιστώσει πως ο Ευθύμης δεν της λέει ψέματα και χωρίς να χάσει καιρό θα μιλήσει στον Μαθιό για την αποκάλυψη αυτή.

Τον ρωτάει πώς μπόρεσε να της κρύψει ότι παράτησε έγκυο γυναίκα. Του λέει ότι έχει μία κόρη εκεί έξω που ψάχνει απεγνωσμένα να τον βρει και εκείνος δεν ένιωσε έστω λίγο την πατρική αγάπη!

Ο Μαθιός δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια της και ζητά αποδείξεις. Οταν η Νάντια βρεθεί μπροστά του και υποστηρίξει πως είναι ο πατέρας της, θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως δεν είχε στο παρελθόν σχέση με τη μητέρα της και γενικότερα οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, όμως κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού θα κρατιέται από μια κλωστή. Θα αργήσουν αλλά τελικά θα καταλάβουν όλοι πως ο Μαθιός δεν έχει καμία σχέση με τη Νάντια αλλά και πως ο Στεφανής ήταν εκείνος που είχε έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, δίνοντας λάθος προσωπικά στοιχεία για να μην μπορούν να τον βρουν σε βαθος χρόνου.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης θυμώνει με την Ελπίδα!

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με τις μέρες προβολής!