Μπορεί ο Παύλος από τη σειρά του ALPHA, Σασμός να είχε πει πριν καιρό στην πρώην γυναίκα του ότι δεν θα ξαναβάψει τα χέρια του με αίμα και εκείνη να τον πίστεψε ότι δεν θα ξαναπάρει στο μέλλον τον νόμο στα χέρια του αλλά δεν κράτησε τον όρκο του. Όλα άλλαξαν όταν έμαθε πως ο παιδικός του φίλος, Ευθύμης Φαρμάκης, όχι μόνο ευθύνεται για το χτύπημα στον γάμο του Αντώνη με τη Μαρίνα αλλά και ότι στόχος του εξαρχής ήταν η ξαδέλφη του. Για την ακρίβεια, όταν ο Ευθύμης τον κάλεσε να μιλήσουν και τελικά παραδέχτηκε τα πάντα, τον μαχαίρωσε τρεις φορές, ξεπλένοντας έτσι την τιμή της οικογένειάς του.

Μετά το φονικό όμως, όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία θα ασχοληθεί προσωπικά με το ζήτημα του Παύλου και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, παρόλο που εκείνος δεν θα της το ζητήσει. Εκείνη του λέει ότι δεν θα αντέξει να μπει στη φυλακή και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.Άλλωστε  του λέει ότι ο Ευθύμης δεν έκανε λίγα. Θα έλεγε κανείς πως πήγαινε γυρεύοντας. Αυτά θα του πει και θα τον συγκινήσει. Αυτός της εξομολογείται ότι τα έχει καλά με τη συνείδησή του και κάθε βράδυ θα κοιμάται χωρίς τύψεις.

Η εισαγγελέας της Κρήτης όμως δεν θα τον ακούσει. Με τη βοήθεια του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα ισχυριστούν πως ο ένοχος βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα αφού μάλιστα θα βρουν και το όπλο στην κατοχή του Ευθύμη, και θα απαλλαγεί των κατηγοριών. Ο Παύλος όμως δεν θα αντέξει να ζει για πολύ στο χωριό αυτό αφού όλα γύρω του θα έχουν αλλάξει και θα τον πληγώνουν. Ο Δημήτρης θα τον παρακαλέσει να μη φύγει αφού πλέον έχει ο ένας τον άλλο.

Εκείνος όμως έχει πάρει την απόφασή του και του λέει πως και από μακριά, κοντά του θα τους έχει ειδικά αυτούς τους δύο. Όμως του λέει ότι τελείωσε εδώ και ήρθε η ώρα να αποχωρήσει.

Το ίδιο όμως θα τον παρακαλέσει και η Μαρίνα αφού όπως του λέει έχει αναλάβει να φέρει την ειρήνη ανάμεσα στις οικογένειες.

Αυτός θα την καθησυχάσει και όντως ο Παυλής, αφού κάνει κάποιες συζητήσεις με τους Σταματάκηδες, ετοιμάζεται να φύγει μακριά χωρίς να δώσει υπόσχεση για επιστροφή.

Σασμός: Δείτε το τελευταίο τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη-Στην εντατική μετά το εγκεφαλικό

Hobbyhorsing: Αυτό είναι το νέο «σπορ» που ξετρέλανε τους Φινλανδούς και έγινε viral! (vid)

Οι Πανθέοι: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΣΚΑΪ