Από καιρό η Καλλιόπη Σταματάκη ζούσε έναν εφιάλτη στην οικογένειά της στη σειρά Σασμός. Δεν ήθελε να δει τον Μαθιό να χωρίζει και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να φτιάξει τη σχέση του με τη Βασιλική από τη στιγμή που η τελευταία έμαθε πως εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Στεφανή.

Αυτό όμως που σίγουρα δεν μπορούσε να ελέγξει ήταν η ορμή του Νικηφόρου όταν έμαθε το ίδιο γεγονός. Ετσι, όταν έμαθε ότι ο νεαρός άντρας άκουσε τη στιχομυθία της με τη μητέρα του και κατάλαβε τι είχε συμβεί πριν χρόνια στο μαντρί, άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ηξερε βαθιά μέσα της πως η ιστορία θα επαναληφθεί και θα γίνει μεγάλο κακό αλλά την ίδια στιγμή ήταν ανήμπορη να κάνει κάτι. Έχασε την αναπνοή της, ένιωσε να πνίγεται, οι χτύποι της καρδιάς, της μειώθηκαν αισθητά και η Κατερίνα που βρέθηκε στο πλευρό της ένιωσε πως η άλλοτε ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων είχε λιποθυμήσει. Η αλήθεια όμως ήταν διαφορετική…
Στον τρίτο και ακόμα πιο συγκλονιστικό κύκλο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, η υγεία της Καλλιόπης θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Για την ακρίβεια, ο γ’ κύκλος του «Σασμού» θα ξεκινήσει με νοσοκομείο, στο οποίο θα νοσηλεύεται η Καλλιόπη.

Ο πρώτος που την εξέτασε και βρήκε πως υπέστη επεισόδιο τύπου εγκεφαλικό, είναι φυσικά ο Δημήτρης Μαραθάκης, ο πιστός της γιατρός που δεν θα λείψει από κοντά της μετά το τηλέφωνο της Κατερίνας… Εκείνος έκανε τα πάντα για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Συνέστησε να μπει στο νοσοκομείο και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να κάνει το καλύτερο για την υγεία της «καπετάνισσας», η οποία θα είναι ιδιαίτερα κλονισμένη. Η Καλλιόπη θα αργήσει να βρει ξανά τις δυνάμεις της και ακόμα περισσότερο θα αργήσει να γυρίσει στο αρχοντικό που ζούσε αφού ο γιατρός θα επισημαίνει διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους πως είναι επικίνδυνο να μεταφερθεί στην κατάστασή της.

Εκτός από την οικογένειά της, δίπλα της θα είναι τα ανίψια της αλλά και όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι από το χωριό που θα συγκλονιστούν όταν μάθουν το κακό που επέστρεψε στην οικογένεια Σταματάκη. Την ίδια στιγμή που η καπετάνισσα έπαθε το εγκεφαλικό στη σειρά Σασμός , η Βασιλική είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο και το τροχαίο αυτό λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Στο μεταξύ οι τύψεις φουντώνουν και για τον Αστέρη με την Αργυρώ όταν συνειδητοποιήσουν πως η Καλλιόπη κατέρρευσε τη μέρα που εκείνοι αντάλλασσαν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον του παπα-Μιχάλη. Μάλιστα η Μαρίνα φοβάται μήπως το έμαθε και γι αυτό το έπαθε αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Θα παρουσιάζει (και) το Fame Story σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό-Δεν θα είναι στο OPEN!

Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok

Survivor All Star: Ο Λιανός «καρφώνει» τους δημοσιογράφους της παραγωγής-«Αυτό είναι αντισυναδελφικό»!