Η Αργυρώ εδώ και αρκετό διάστημα στη σειρά Σασμός σκέφτεται να αποκαλύψει στον Αστέρη όλη την αλήθεια για την πατρότητα του μικρού Πετρή με την ελπίδα να καταφέρουν να ζήσουν όλοι μαζί.

Ωστόσο, όσα συμβαίνουν στους ίδιους αλλά και στα μέλη της οικογένειάς τους την αναγκάζουν συνεχώς να αναβάλλει την επίμαχη αποκάλυψη.

Όμως ο Αστέρης πρόκειται να μάθει σύντομα την αλήθεια, αλλά όχι από την Αργυρώ. Εκείνος που θα του πει πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί είναι ο Σταύρος.

Όλα αρχίζουν όταν ο Σταύρος αρχίζει να αναρρώνει και επανέρχεται σιγά-σιγά η μνήμη του. Τότε ξεκινάει να διεκδικεί ακόμη περισσότερο χρόνο με τον Πετρή, αλλά τον ενοχλεί που η Αργυρώ είναι πια μαζί με τον Αστέρη. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον και βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην επιλογή τού να φύγουν για πάντα από την Κρήτη προκειμένου να είναι μαζί και ασφαλείς χωρίς να κρύβονται. Τα σχέδια που κάνουν, όμως, τα μαθαίνει ο Σταύρος, ο οποίος εξοργίζεται και ακόμη μία φορά θα προβεί σε σπασμωδικές αποφάσεις, που θα κρίνουν το μέλλον όλων.

Προκειμένου να χωρίσει την Αργυρώ από τον Αστέρη και να εμποδίσει τη φυγή τους, αποκαλύπτει στον νεαρό όλη την αλήθεια. Ο Αστέρης μένει εμβρόντητος. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αργυρώ τού λέει καιρό τώρα ένα τόσο μεγάλο ψέμα και πως τον άφησε να μένει μακριά από τον γιο του. Ωστόσο, δεν θέλει να κάνει κάτι που θα το μετανιώσει και αποφασίζει να σκεφτεί καλά τις κινήσεις του πριν καταλήξει με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει το παιδί, αν θα το αποκαλύψει στην Καλλιόπη και κυρίως αν θα μπορέσει να συγχωρέσει την Αργυρώ.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!