Ο Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη, θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα κινήσει υποψίες. Τελικά η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της και εξομολογείται στον Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα στο σχολείο, ενώ η Ασπασία και ο Δημοσθένης την ψάχνουν παντού.

Μάλιστα ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν και η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει. Την ίδια ώρα ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της, αποφασίζει να χωρίσει με την Ειρήνη, αλλά ο Δημοσθένης, υπό την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Λεωνίδα να του πει πού βρίσκεται η κόρη του. Λίγο αργότερα η Αρετή «καρφώνει» στην Ασπασία και τον Δημοσθέ-νη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και τρέχουν άμεσα εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η αντίδραση της όμως δεν θα τους αρέσει καθόλου.

Από την άλλη, η Δήμητρα δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο, θέλοντας να τον παγιδέψει, ενώ εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς και ζητάει από τον παππού της να κάνει αμέσως καταγγελία.

Παράλληλα η Δήμητρα βρίσκει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής, αναγκάζοντας τον Κουράκο και τον Μιχάλη να αναλάβουν δράση. Ο εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες. Το υλικό τελικά ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η αστυνομία κινείται αστραπιαία για να τον συλλάβει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Χρήστος και Στρατής συμμαχούν!

Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Survivor Twitter 22/3: Ο «πελάτης» Τάκης και η Ελευθερία που θύμισε «Ντάφυ»