Οι ανατροπές στη ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς στη σειρά Σασμός φαίνεται να μην έχουν τέλος και το ζευγάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει ακόμη μία μεγάλη δυσκολία, που αυτή τη φορά αφορά τη ζωή του νεαρού. Οι δυο τους, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους, αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί και να μην επιτρέψουν στο μίσος που τρέφουν κάποια μέλη της οικογένειάς τους να τους διαλύσει.

‘Ετσι, όπως θα δούμε επιστρέφουν στην Κρήτη μαζί με τον Πετράκη και προσπαθούν να βρουν ξανά τις ισορροπίες στην καθημερινότητά τους. Οι αντιξοότητες βέβαια που αντιμετωπίζουν είναι πολλές μιας και τόσο ο Αντρέας όσο και η Καλλιόπη αναζητούν εκδίκηση για τον χαμό των δικών τους ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρης επιστρέφει στη δουλειά και προσπαθεί να αφήσει έξω από τη ζωή του απειλές και τη βεντέτα. Η καθημερινή κούραση, όμως, σε συνδυασμό με το στρες και όσα συμβαίνουν συμβάλλουν στο να έρθει αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με το MyTV στα επόμενα επεισόδια ο Αστέρης, ενώ συζητάει με την Αργυρώ, νιώθει μια αδιαθεσία. Όλα γύρω του θολώνουν και πριν προλάβει να αντιδράσει λιποθυμάει στα χέρια της αγαπημένης του.

Η Αργυρώ πανικόβλητη προσπαθεί να τον επαναφέρει και καλεί σε βοήθεια. Αμέσως μεταφέρουν τον Αστέρη αναίσθητο στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τού κάνουν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να καταλάβουν τι του συμβαίνει. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός ενημερώνονται γι’ αυτή την τραγική εξέλιξη και σπεύδουν στο νοσοκομείο και όλοι αγωνιούν για τη ζωή του.

Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη και λίγο μετά οι γιατροί ενημερώνουν τους οικείους του πως ο νεαρός έχει νεφρική ανεπάρκεια. Μετά τη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς, δεν ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών, επιβάρυνε την υγεία του με καθημερινή κούραση και άγχος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιδεινώσει την ήδη εύθραυστη κατάστασή του.

Οι θεράποντες ιατροί τού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώςτου διαμηνύουν πως αν δεν προσέξει από εδώ και στο εξής η ζωή του θα διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Η Αργυρώ βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και νιώθει κι εκείνη άσχημα, καθώς εξαιτίας της βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει τον Αστέρη να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Καλλιόπη, η οποία βλέπει τον γιο της να παλεύει για τη ζωή του και αποφασίζει να κάνει υποχωρήσεις και να μη δημιουργεί πια εντάσεις ανάμεσά τους.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας;