Για λίγο κράτησε η καλή συνεργασία του Μάρκου και του Αντρέι στη σειρά Η Μάγισσα με σκοπό να βρουν τη Θεοφανώ που είχε απαχθεί, ώστε να τη σκοτώσουν επειδή είναι μάγισσα. Οι δύο άντρες, αφού τη βρήκαν και τη γύρισαν σώα στον πύργο των Λασκαραίων, συνέχισαν την κόντρα τους, που αυτή τη φορά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και τα πάντα κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα. Κι αυτό μάλιστα θα προκύψει ύστερα από την εξομολόγηση της Θεοφανώς στον Μάρκο πως δεν τον αγαπάει πια. Εκείνος θυμώνει και πιστεύει πως η μεταστροφή της απέναντί του έχει να κάνει με τον Αντρέι και έτσι η αντιπαλότητα των δύο αντρών φτάνει σε άλλο επίπεδο και κανονίζουν να αναμετρηθούν. Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή του, αλλά τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

Η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι από τον πύργο αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα αναστατώσουν τη Θεοφανώ, ενώ ο Κανέλλος που μαθαίνει για τη συνάντηση των δύο αντρών, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να βάλει ένα οριστικό τέλος στην κόντρα αυτή. Ετσι εμφανίζεται στο μέρος όπου τα ανίψια του έχουν δώσει ραντεβού και τους φωνάζει ότι έχουν τρελαθεί και να μην το κάνουν γιατί είναι ξαδέλφια αφού έχουν το ίδιο αίμα!

Οι δύο άντρες σοκάρονται με τον Αντρέι να αναρωτιέται τι εννοεί ο Κανέλλος!  Τότε ο Κανέλλος δεν έχει παρά να αποκαλύψει όλα όσα ξέρει λέγοντας ότι ο πραγματικός του πατέρας ήταν ο Τζανέτος!  Το σοκ είναι τεράστιο για τον νεαρό άντρα, που ζητάει να τον αφήσουν μόνο του! Στο μεταξύ, ο σοκαρισμένος Μάρκος μαζί με τον Κανέλλο επιστρέφουν στον πύργο και όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί. Ο Κανέλλος τους μαζεύει στο σαλόνι και τους ανακοινώνει ότι ο Αντρέι δεν είναι ένας άγνωστος, είναι ο γιος του Τζανέτου! Ο αληθινός καπετάνιος είναι ο μοναδικός σύνδεσμος με τον Τζανέτο. Πρώτος και καλύτερος ο Μιχαήλ που χάνει τη γη κάτω από τα τα πόδια του! Οι δύο άντρες πάνε να αρπαχτούν και η Δαμιανή τούς εμποδίζει και ζητάει σοκαρισμένη και εκείνη επιπλέον στοιχεία για την αποκάλυψη!

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις του Κανέλλου, όπως και όλοι οι άνθρωποι του πύργου, που προσπαθούν να διαχειριστούν τα νέα αυτά δεδομένα. Η Ρηνιώ βρίσκεται σε σύγχυση καθώς ουσιαστικά ερωτεύτηκε τον ξάδελφό της, ο Μάρκος φοβάται ότι θα χάσει κι άλλα προνόμια, ενώ η Δαμιανή βρίσκει ακόμα ένα εμπόδιο για να γίνει ο Τζανής αρχηγός της φαμίλιας. Ο Αντρέι δεν μπορεί να πιστέψει πως όλη του η ζωή ήταν ένα ψέμα, ενώ το μεγάλο αγκάθι ήταν πως έζησε δίπλα στον αληθινό του πατέρα, χωρίς να ξέρει ποιος είναι! Ο ίδιος επιστρέφει στον πύργο και μια νέα αρχή γίνεται…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Πέτρος δεν θα προλάβει-Τέλος η Αλίκη με τον Παντελίδη-‘Ετσι θα αντισταθεί!

F1 Grand Prix Madrid: Επιβεβαιώθηκε η Μαδρίτη «κλέβει» το Ισπανικό Γκραν Πρι της Formula 1 από τη Βαρκελώνη

Survivor: Ο Γιώργος Λιάγκας «χτυπάει» το ριάλιτι για τα νούμερα-Ας τα κάνουν κορνίζα-Τι λέει για Λιανό;