Ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη σειρά Η Γη της Ελιάς στη Βασιλική, που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη. Του λέει ότι δεν της δίνει καμία σημασία και είναι σαν να μην υπάρχει!

Την ίδια ώρα η Αθηνά κάνει το τραπέζι στον Τζον και ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος που θέλει να φάει κρυφά από τη Χάιδω, ενώ ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως αν τρέχει κάτι με εκείνον και τη Βασιλική!

Την ίδια ώρα η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της, αλλά ο Δημοσθένης γυρίζει απροειδοποίητα και τρέχει για να τον κρύψει. Στο μεταξύ ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη. Παράλληλα, ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους.

Την ίδια ώρα ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή κι εκείνη με μεγάλο ενθουσιασμό το ανακοινώνει στη Βασιλική λέγοντας ότι θα τον παντρευτεί και θα κάνει τον Στάθη Καπερνάρο να σκάσει!

Η Βασιλική όμως έχει αμφιβολίες και τις εκφράζει επισημαίνοντας ότι είναι λάθος και να μην το κάνει!

Ο Αποστόλης και η Αναστασία τα ξαναβρίσκουν και συμφωνούν να παντρευτούν σε δύο χρόνια, ενώ όσο περνούν οι μέρες, ο Φίλιππος αισθάνεται όλο και πιο άσχημα για τον χωρισμό του με τη Βασιλική, αλλά κανείς τους δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Δημοσθένης πιέζει για μια ακόμη φορά την Ασπασία να μην προχωρήσει με το διαζύγιο και την απειλεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα ακουστούν όλα. Η Ασπασία όμως δεν δείχνει να τον φοβάται!

Ο Πότης εντωμεταξύ, ξεφουρνίζει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Πέτρος δεν θα προλάβει-Τέλος η Αλίκη με τον Παντελίδη-‘Ετσι θα αντισταθεί!

F1 Grand Prix Madrid: Επιβεβαιώθηκε η Μαδρίτη «κλέβει» το Ισπανικό Γκραν Πρι της Formula 1 από τη Βαρκελώνη

Survivor: Ο Γιώργος Λιάγκας «χτυπάει» το ριάλιτι για τα νούμερα-Ας τα κάνουν κορνίζα-Τι λέει για Λιανό;