Και σήμερα οι εξελίξεις της σειράς του Alpha, Σασμός, αναμένονται να είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικές! Ήρθε η ώρα ο Μανόλης να βγει το ραντεβού με την Κλαίρη. Όμως τα πράγματα θα είναι όπως τα είχε φανταστεί;

Η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στο σπίτι μετά από την απόπειρα που έχει κάνει και ζητάει συγνώμη από τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη. Τους λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε και τους υπόσχεται ότι δεν θα ξαναγίνει και ότι έχει αποφασίσει να βρει το δολοφόνο του Στεφανή και να «καθαρίσει» το όνομα του αδελφού της. Ο Μύρων αποφασίζει να προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη.

Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο. Ο Μανόλης κάνει το πολυπόθητο ραντεβού με την Κλαίρη αλλά τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η Μαρίνα ζητά από τον Αντώνη να την πάει στο σημείο όπου ο Πετρής άφησε την τελευταία του πνοή και όταν επισκέπτεται το κτήμα ο πόνος της είναι ανείπωτος.

Η Κλαίρη Κονταξάκη, η κοπέλα που έχει ραντεβού απόψε με τον Μανόλη θα είναι τυφλή!  Το πανέμορφο κορίτσι είναι φοιτήτρια στο Φυσικό του Ηρακλείου . Πρόκειται για ένα δυναμικό πλάσμα με τρομερόμε χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Η ίδια είναι τελείως ακομπλεξάριστη και αυτό είναι που θα την κάνει την  ιδανική σύντροφο για τον σοβαρό Μανόλη. Η σχέση τπυς θα γίνει γρήγορα σοβαρή. Και τα δύο παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες που μπορεί να είναι διαφορετικές αλλά αυτό θα τους φέρει πολύ κοντά!

Η Κλαίρη είναι αυτή που θα δώσει την ώθηση στον Μανόλη και θα τον βοηθήσει να ανοίξει τα φτερά του!