Το ρήγμα βαθαίνει ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στη σειρά Σασμός, καθώς είναι σίγουρος ότι συναντιέται ερωτικά με τον

Το ρήγμα βαθαίνει ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στη σειρά Σασμός, καθώς είναι σίγουρος ότι συναντιέται ερωτικά με τον

Σασμός: Σοκ για την Μαρίνα-Αυτό της αποκάλυψε η γιαγιά Ειρήνη

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Το ρήγμα βαθαίνει ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στη σειρά Σασμός, καθώς είναι σίγουρος ότι συναντιέται ερωτικά με

Το ρήγμα βαθαίνει ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στη σειρά Σασμός, καθώς είναι σίγουρος ότι συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη. Ο Μαθιός και η Βασιλική, απομονωμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, απολαμβάνουν ο ένας την αγκαλιά του άλλου. Η απόφαση του Αστέρη να φύγει άμεσα για τη Γερμανία, στενοχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με άμεσες συνέπειες στην υγεία της.
Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπα-Μιχάλη και η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και της αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο Μάρκος δεν τη ζήτησε σε γάμο γιατί την είδε και του άρεσε. Ο πατέρας της Μαρίνας και η γιαγιά Ειρήνη έστησαν αυτή την ιστορία για να τους παντρέψουν. Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν τη Μαρίνα, καθώς μαθαίνει πως ο γάμος της με τον Μάρκο έγινε υπό την πίεση των γονιών τους. Ο Μάρκος δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και η καρδιά του ήταν πάντα δοσμένη στην Ανθούλα.
Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες. Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του και μετά πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής, η οποία συμπονά τη Νάντια, όταν μαθαίνει για τη ζωή της.

Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη στη σειρά του ALPHA, και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν έχει κάτι σοβαρό. ‘Ετσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για το Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του. Τελευταία αποχαιρετά την Αργυρώ, την οποία επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Οριστικά φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη. Πηγαίνει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να ταξιδέψουν. Εκεί ο Σταύρος συνειδητοποιεί πως η καρδιά της θ’ ανήκει για πάντα στον Αστέρη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!

Exit mobile version