Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς, στα τελευταία επεισόδια της σειράς Σασμός, φαίνεται να περνά μεγάλη κρίση, με αποτέλεσμα εκείνος να αποφασίσει να φύγει μακριά. Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα επιστρέψει στη γενέθλια γη του, τα Ιωάννινα, και τον αδελφό του Βαγγέλη, προκειμένου να αποστασιοποιηθεί από ό,τι τον έχει πληγώνει. Παρόλο όμως που θα βρεθεί στην ασφάλεια της δικής του οικογένειας, δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον χωρισμό του από τη γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ και θέλησε να της δώσει τα πάντα. Ετσι λοιπόν θα αποφασίσει να την εκδικηθεί. Ο αδερφός του ο Βαγγέλης του λέει να μην το κάνει, αλλά ο Σταύρος δεν μπορεί να ακούσει λέξη παραπάνω. Αποφασίζει λοιπόν να πει στον Αστέρη την αλήθεια. Πως ο μικρός Πέτρος είναι παιδί του και η Αργυρώ τόσα χρόνια του το έκρυβε επιμελώς.

Την ίδια στιγμή στην Κρήτη, το ζευγάρι έχει αρχίσει να έρχεται ξανά κοντά και μάλιστα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι κρυφές του συναντήσεις.

Με ένα τηλεφώνημα στον Αστέρη Σταματάκη, ο Σταύρος θα κάνει τη ζωή του άνω κάτω. Θα του πει για τον μικρό, θα του πει για τα ψέματα της Αργυρώς αλλά και για το γεγονός πως ποτέ η Αργυρώ δεν θα είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί του.

Ο Αστέρης στη σειρά του ALPHA, θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, παρόλο που τα λόγια τού Σταύρου θα τον εχουν ζαλίσει. Δίχως να χάσει περισσότερο χρόνο θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την Αργυρώ για να διαπιστώσει αν όντως τα λόγια του είχαν υπόσταση. Η Αργυρώ θα κλονιστεί και θα προσπαθήσει να μην του δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Οταν όμως τον δει τόσο καταβεβλημένο, θα κατανοήσει πως δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο τις εξηγήσεις που του αξίζουν.

Η ίδια απολογείται αλλά εκείνος δεν της δίνει καμία απάντηση. Απλά θα απομακρυνθεί. Η επόμενη που θα το μάθει θα είναι η Καλλιόπη που θα συγκλονιστεί!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το λάθος του Ανδρέα Γεωργίου-Αντιδρούν οι τηλεθεατές

Σκύλος κάνει ντρίπλες με μπάλα και γίνεται viral! (vid)

Σκάνδαλο με την Δανάη Μπάρκα: Ανάμεσα σε δύο άντρες; (φώτο)