Η ομορφιά της Δεσποινιώς θα είναι αυτή που θα την οδηγήσει στον υπόκοσμο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Τάσος, τελικά, θα αγαπήσει βαθιά την καλοσυνάτη κι αθώα Δεσποινιώ. Θα λυγίσει μπροστά στο όλο λατρεία βλέμμα της και στην άδολη αγάπη της και θα θελήσει να την αρραβωνιαστεί, αλλά όταν θα το συνειδητοποιήσει θα είναι αργά…

Η παμπόνηρη Βικτωρία έχει καταλάβει πρώτη πως ο συνεργάτης της την έχει ερωτευτεί και δεν θα επιτρέψει να της χαλάσει τα σχέδια! Τόση επένδυση έχει κάνει σε μοδίστρες κι όχι μόνο…

Έτσι, καταφέρνει να βγάλει από τη μέση τον Τάσο. Μεθοδεύει τη σύλληψή του και λέει στη Δεσποινιώ πως ποτέ δεν την αγάπησε πραγματικά και ότι από την αρχή ήθελε να της βρει έναν πλούσιο εραστή!

Της υπόσχεται, μάλιστα, πως θα τη βοηθήσει η ίδια να πάει στα καλλιστεία και να θριαμβεύσει, αλλά εκείνη δεν την πιστεύει. Η Βικτωρία της κάνει πλύση εγκε φάλου και παράλληλα, ποντάροντας στην αγνή ψυχή της και στην παιδική αφέλειά της, προσπαθεί να τη «δέσει» με μια σειρά μονταρισμένων προκλητικών φωτογραφιών της, σε περίπτωση που δεν πειστεί να κάνει ό,τι της λέει.

Τελικά, καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής σταρ Ελλάς και σε μια δεξίωση για τις εστεμμένες, η Βικτωρία την πουλά σε έναν πλούσιο ηλικι- ωμένο, που δεν διστάζει φυσικά να βιάσει την… αναίσθητη από ναρκωτικό Δεσποινιώ! Την επομένη, η Βικτωρία παριστάνει την εξοργισμένη, αλλά της λέει ότι δεν μπορούν να καταγγείλουν το βιαστή της, αφού δεν έχουν αποδείξεις… Και συμπληρώνει ότι τώρα πια που δεν είναι «ανέγγιχτη» δεν μπορεί να γυρίσει στην παλιά της δουλειά…

Ένα μόνο μπορεί να γίνει: συνοδός κυριών! Της περιγράφει, μάλιστα, πόσο όμορφη θα είναι η ζωή της. Δεν θα είναι υπηρέτρια άλλων, αλλά κυρία στο δικό της σπιτικό! Θα ζει στο δικό της διαμέρισμα, δεν θα έχει κανέναν πάνω από το κεφάλι της, απλά θα… συνοδεύει κάποιους πολύ καλούς κυρίους που θα της συστήνει η ίδια!

Η Δεσποινιώ ούτε που θέλει ν’ ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά μια απόπειρά της να επιστρέψει στην αδελφή της, τη Μαρίκα, στέφεται με αποτυχία και γυρίζει με κατεβασμένο το κεφάλι πίσω στη Βικτωρία. Εκείνη της κάνει πια σαφές τι θα της συμβεί αν τολμήσει να την απογοητεύσει ξανά.

Την πηγαίνει σε κακόφημους δρόμους για να δει πώς κάνουν πιάτσα όσες… δεν έχουν την τύχη της. Επιπλέον, της υπενθυ μίζει τα έξοδα που έχει κάνει για χάρη της. Η Δεσποινιώ ντρέπεται να μιλήσει στην αδελφή της.

Έτσι, αναγκάζεται να δεχτεί και μάλιστα ζητά η ίδια από τη Βικτωρία να της κανονίζει πολλά ραντεβού, ώστε να την ξεπληρώσει το συντομότερο δυνατό και μετά να την αφήσει ελεύθερη.

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Η Αρχοντούλα βιολογική μάνα του Σώτου – Σε μοναστήρι η Φρόσω

Ψυχοκόρες: Σοκ με τη Δεσποινιώ-Τη ναρκώνουν και τη βιάζουν ομαδικά!

Παναθηναϊκός: Πού χάθηκε ο Γκραντ;