Το ρήγμα βαθαίνει ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στη σειρά Σασμός, καθώς είναι σίγουρος ότι συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη. Ο Μαθιός και η Βασιλική, απομονωμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, απολαμβάνουν ο ένας την αγκαλιά του άλλου. Η απόφαση του Αστέρη να φύγει άμεσα για τη Γερμανία, στενοχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με άμεσες συνέπειες στην υγεία της.
Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπα-Μιχάλη και η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και της αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο Μάρκος δεν τη ζήτησε σε γάμο γιατί την είδε και του άρεσε. Ο πατέρας της Μαρίνας και η γιαγιά Ειρήνη έστησαν αυτή την ιστορία για να τους παντρέψουν. Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν τη Μαρίνα, καθώς μαθαίνει πως ο γάμος της με τον Μάρκο έγινε υπό την πίεση των γονιών τους. Ο Μάρκος δεν την ερωτεύτηκε ποτέ και η καρδιά του ήταν πάντα δοσμένη στην Ανθούλα.
Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες. Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του και μετά πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής, η οποία συμπονά τη Νάντια, όταν μαθαίνει για τη ζωή της.

Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη στη σειρά του ALPHA, και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν έχει κάτι σοβαρό. ‘Ετσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για το Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του. Τελευταία αποχαιρετά την Αργυρώ, την οποία επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Οριστικά φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη. Πηγαίνει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να ταξιδέψουν. Εκεί ο Σταύρος συνειδητοποιεί πως η καρδιά της θ’ ανήκει για πάντα στον Αστέρη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!