Μπορεί Η Γη της Ελιάς στο MEGA να έχει καταφέρει να μαζέψει όλα τα… λεφτά από την πλευρά του κοινού αφού φιγουράρει πάντα στις πρώτες θέσεις της AGB, όμως τόσο η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου όσο και ο Ανδρέας Γεωργίου έχουν υποπέσει σε… σφάλμα!

Τι αφορά το λάθος τους; Μα φυσικά την Μυρτάλη ή αλλιώς… Τζέλα Δελαφράγκα αφού με τόσους συντρόφους που αλλάζει κατά καιρούς μας θύμησε το Safe Sex των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και την καταπληκτική Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον ομώνυμο ρόλο.

Τζέλα

Τζέλα

 

Κάθε πέντε επεισόδιο έχουμε να ασχοληθούμε με το ποιος ξάπλωσε με την Μυρτάλη. Δηλαδή κάπου ώπα! Σειρά αυτή τη φορά είχε ο Αλέξης με τον οποίο πρόδωσε τον Χρήστο και τελικά μάλωσε με την Μαρίνα για το χατίρι τους! Και φυσικά το κοινό… παραληρεί με τα όσα βλέπουν να γίνονται στη γη της Μάνης.

Μάλιστα, ακόμα και η Μαρίνα που είναι τέρας ψυχραιμίας, φάνηκε να βγαίνει εκτός εαυτού με τη φίλη της. Φανταστείτε πώς εκνευρίστηκε ο τηλεθεατής με τη νεαρή επιχειρηματία.

Γη

Γη

Γη

Γη

Κάποιον άλλο τρόπο πρέπει πλέον να σκαρφιστεί η δαιμόνια κατά τα άλλα ομάδα των σεναριογράφων γιατί κούρασε η ιστορία. Εκτός αν έχει σκοπό ο Αλέξης να την ξεκάνει κι εκείνη στο τέλος, να φυλακιστεί και τελικά να αυτοκτονήσει από τύψεις και έρωτα…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

https://youtu.be/lNXM3xlWkpw

Όλες οι ειδήσεις

Φαντασία: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της mini σειράς του ANT1

Δεν θα πιστέψετε με ποιους θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ναντ

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει στον ANT1 με νέα επεισόδια