Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός που όλοι παραδεχόμαστε, ότι η Δανάη Μπάρκα είναι γυναίκα-είδωλο, η χαρά της ζωής, το γέλιο της πρωινής τουλάχιστον ζώνης και φυσικά δεν της αρέσει καθόλου να εμπλέκεται σε σκάνδαλα.

Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το ρεπορτάζ μας που αφορά στην ίδια και στο ροζ σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να είναι εμπλεκόμενη!

Και επειδή κανείς δεν θα τολμήσει να το βγάλει στο «φως» τόσο λόγω του σταθμού στον οποίο βρίσκεται και συνεργάζεται, δηλαδή το MEGA αλλά και λόγω της μητέρας της, που τρέμει κανείς να μην μπει στο στόμα της γιατί όλοι έχουμε καταλάβει το ποιόν της, εμείς, ανεξάρτητοι τελείως, δηλώνουμε ατρόμητοι και βγάζουμε το σκάνδαλο για να ξέρουν όλοι με ποια έχουν να κάνουν.

Η εν λόγω παρουσιάστρια προφανώς και δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο σε έναν, ομολογουμένως γοητευτικό άντρα. Όχι. Ένας είναι λίγος, πολύ λίγος. Γι αυτό και επιλέγει να είναι με δύο! Την ώρα που όλοι ξέρουμε πόσο ανομβρία έχει εκεί έξω και που κάποιες ψάχνουν για τον εξής έναν, η Δανάη θέλει δύο. Και τι δύο! Ο ένας καλύτερος από τον άλλον αν και αρκετά μεγαλύτεροι σε ηλικία από την ίδια!

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Ανδρέα Γεωργίου που ξέρουμε τι ακριβώς έκαναν το βράδυ της Δευτέρας (31/10) στο σπίτι της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα.

Παρέα! Γιατί είναι φίλοι και μάλιστα… διαλεχτοί!

Όλες οι ειδήσεις

 

Φαντασία: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της mini σειράς του ANT1

Δύσκολη νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς – Κράτησε το αήττητο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει στον ANT1 με νέα επεισόδια