Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης στη σειρά Σασμός επισκέπτεται ένα προς ένα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη, επιδιώκοντας να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Παύλος δηλώνει πως θα ανοίξει βεντέτα με τον Φαρμάκη, αν επιβεβαιωθεί ότι η σφαίρα τη μέρα του γάμου τους ήταν για τη Μαρίνα και όχι για τον Αντώνη.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και η Καλλιόπη, η οποία πηγαίνει να βρει τη Βασιλική για να μάθει τι έγινε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αργότερα, ο Μαθιός φτάνει με μεγάλη δυσκολία στο σπίτι της μάνας του και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια στη Βασιλική, για το φόνο του Στεφανή. Ο Αστέρης τρομάζει, βλέποντας τον αδελφό του σε άθλια κατάσταση, και του ζητά να μιλήσουν, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά.

Η Βασιλική, με τη σειρά της, μπορεί να επέστρεψε στο σπίτι και να μη θέλει πλέον τον Μαθιό στη ζωή της, όμως του επισημαίνει ορθά κοφτά τις συνέπειες που Θα υπάρχουν για όλους αν παραδοθεί στην αστυνομία. Του ζητά πρώτα απ όλα να σκεφτεί τον Νικηφόρο. Αν ομολογήσει ότι σκότωσε τον πατέρα του, ο αψίκορος Νικηφόρος θα ανοίξει νέα βεντέτα, επιδιώκοντας να τον βγάλει από τη μέση, καθώς το αίμα του πατέρα του μόνο με το αίμα του δολοφόνου του μπορεί να ξεπλυθεί. Ακόμη και η ίδια, τώρα που γνωρίζει την αλήθεια, είναι πιθανό να θεωρηθεί ηθικός αυτουργός και συνένοχος και να βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη. Η υπόληψη των Σταματάκηδων θα καταστραφεί για πάντα στην Άνω Ποριά και κανείς τους, ούτε καν οι αθώοι, δεν θα μπορεί να σταθεί στο χωριό.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

 

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Μελισσανίδης: «Ειδοποίησα με το γήπεδο της ΑΕΚ»

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με την προβολή της σειράς