Ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης στη σειρά Σασμός, επιμένει και τελικά μαθαίνει τον λόγο που ο Αντρέας θέλει να εκδικηθεί τόσο πολύ την οικογένειά τους. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το ότι η μητέρα του Αντρέα, η Μαρία, ήταν ερωτευμένη με τον Ρούσσο Σταματάκη, όμως οι δικοί της την προξένεψαν με έναν Βρουλάκη.

Μετά τον γάμο τους, εκείνη συνέχισε να τον κυνηγάει και ο Ρούσσος που τη λυπόταν να τρέχει συνέχεια πίσω του, αποφάσισε να βρει μια νύφη από τα Ανώγεια για να σταματήσουν οι σχέσεις τους. Οταν όμως η Μαρία έμαθε για το λογόστεμμα, έχασε τα λογικά της, δεν λυπήθηκε τα παιδιά της, τον Αντρέα που ήταν 7 ετών και τον Τηλέμαχο που ήταν μωρό στην αγκαλιά της, πήγε στα κτήματα των Σταματάκηδων, πήρε δηλητήριο και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή. Ο Μαθιός θα συγκλονιστεί και θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει αλλιώς το μένος του άντρα.

Εντωμεταξύ, η Θοδώρα μετά την αποβολή του παιδιού της θα φύγει για την Αθήνα, αποφασίζοντας έτσι να χωρίσει τον άντρα που αγάπησε για να μην του κάνει και άλλο κακό. Όμως θα επιστρέψει ξανά και παρόλο που δεν θα θέλει να δώσει συνέχεια στη σχέση της μαζί του, θα προσπαθήσει να πλησιάσει ξανά τη Μαρίνα και την Αργυρώ.

Για εκείνη θα είναι σημαντικό να νιώσει ότι τη συγχώρεσαν για το κακό που τους έκανε πριν δύο χρόνια. Ομως απέναντί της, όταν συναντήσει την Αργυρώ, θα βρει έναν τοίχο. Της λέει πως θα έπρεπε να ντρέπεται και απορεί για λογαριασμό της αφού εξαιτίας της έφυγε ο Πετρής!

Η Θοδώρα συντετριμμένη θα φύγει από μπροστά της….

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!