Η Θοδώρα στα πρώτα επεισόδια της σειράς Σασμός να είναι χαρούμενη μιας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο.

Η ίδια οργανώνει με γοργούς ρυθμούς τον γάμο της προκειμένου να μην έχει φουσκώσει πολύ η κοιλίτσα της όταν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ χαίρεται που κουμπάροι της θα είναι η Μαρίνα με τον Αντώνη. Η τελευταία μάλιστα τη βοηθά με την προετοιμασία της μεγαλύτερης μέρας της ζωής της.

Δεν Θα είναι λίγες οι φορές που θα δούμε τη Θοδώρα να φέρνει στη θύμησή της το κρίμα που κρύβει στην ψυχή της σχετικά με τον θάνατο του Πετρή, ο Γιώργος όμως πάντα θα είναι δίπλα της να της θυμίζει πως δεν υπάρχει λόγος ούτε στη Μαρίνα να μιλήσει ούτε φυσικά να κατηγορεί τον εαυτό της.

Ολα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η μοίρα θα αρχίσει να δείχνει και πάλι στη Θοδώρα το σκληρό της πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, τη μέρα που θα πάει με τον μελλοντικό της άντρα στον γιατρό για να δουν το φύλο του παιδιού, θα μάθει κάτι που θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο γιατρός θα την ενημερώσει πως η καρδιά του παιδιού έχει σταματήσει να χτυπάει και πως πρέπει να της το πάρουν το συντομότερο δυνατό.

Η Θοδώρα θα ξεσπάσει σε κλάματα θα χάσει κάθε ελπίδα για τη ζωή της και μοιραία θα βυθιστεί στην άβυσσο του πένθους. Ούτε ο Γιώργος ούτε ο Μανόλης ούτε και οι γονείς της δεν θα μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της.

Η ίδια σύμφωνα με το Tv24, θεωρεί ότι είναι καταραμένη γι αυτό που έγινε με τον Πέτρο και πηγαίνει και λέει στη Μαρίνα ότι εκείνη σκότωσε τον Πέτρο και αυτή την αμαρτία πληρώνει.

Όπως έχουμε ήδη πει ΕΔΩ η Θοδώρα τα λέει όλα στη Μαρίνα και της ζητάει συγχώρεση αλλά αυτό είναι αδύνατον. 

Λίγο καιρό αργότερα ζητά από τον Γιώργο να χωρίσουν αφού θεωρεί πως δεν θα μπορεί να κάνει παιδιά ενώ τελικά χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που θα βυθίσει στο πένθος την Άνω Ποριά!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;