Η Ελένη Μενεγάκη είναι μάλλον αβέβαιο ότι θα παραμείνει στο MEGA, σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής.

Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον ALPHA, η λαμπερή παρουσιάστρια έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με τον σταθμό και αυτός είναι ο τρίτος χρόνος. Είθισται όπως είπε, η Ελένη έχει μία εισήγηση από το σταθμό προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία της μετά τη λήξη του συμβολαίου της, κάτι που φέτος δεν έγινε.

«Είθισται να έχει μία εισήγηση από τον σταθμό για να ανεώσει τη συνεργασία της. Αυτό δεν έγινε φέτος. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ολοκληρώνει την εκπομπή της στα τέλη Ιουνίου. Είναι οριστικό, δεν τίθεται θέμα να συνεχιστεί του χρόνου η εκπομπή. Αυτό το γνωρίζουν και οι βασικοί της συνεργάτες και έτσι κλείνει το κεφάλαιο της συνεργασίας σε ό,τι αφορά τη μεσημεριανή ζώνη. Η μόνη πρόταση που έχει είναι σε εβδομαδιαία βάση στη βραδινή ζώνη. Αν θα το δεχτεί… Υπάρχουν κανάλια που τη θέλουν, υπάρχει και ο ΣΚΑΪ» ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έχει εργαστεί ποτέ στον τηλεοπτικό σταθμό του Παλαιού Φαλήρου ενώ όπως σχολίασε Ανδρέας Μικρούτσικος όλο νόημα: «Το πρώτο πράγμα που θα συζητήσει το Mega είναι γενναία αναπροσαρμογή του οικονομικού».

 

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη