Η Βασιλική θα παρασυρθεί από τη δίνη των συναισθημάτων της μετά τον θάνατο του γιου της στη σειρά Σασμός κα το μόνο που θα βάλει στο μυαλό της είναι πώς θα κάνει κακό στον άντρα που σκότωσε τον Νικηφόρο: Στον Λάζαρο.

Η Καλλιόπη θα είναι σύμμαχός της και μάλιστα εκείνη θα της υποδείξει το μέρος που κρύβεται ο δολοφόνος του εγγονού της. Παράλληλα όμως με τα σκοτεινά της σχέδια, η Βασιλική θα αρχίσει να νιώθει δυσφορία, που θα θεωρήσει πως είναι ένα ακόμα ψυχοσωματικό σύμπτωμα της απώλειας που βιώνει. Δεν θα δώσει περαιτέρω σημασία, γιατί προτεραιότητα θα έχει για εκείνη ο θάνατος του Λάζαρου. Όμως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα υποσχεθεί στον άντρα της πως σύντομα θα πάει για εξετάσεις.

Μια λιποθυμία θα γίνει η αφορμή που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Δημήτρη Μαραθάκη στο νοσοκομείο ο οποίος και θα την εξετάσει προσεκτικά. Μεταξύ άλλων θα της πάρει αίμα και αυτό για να μετρήσει το επίπεδο της β-χοριακής.

Η Καλλιόπη ρωτά με αγωνία τον Δημήτρη, ενώ και η Βασιλική, ανήσυχη πλέον από το ύφος του, τον ρωτάει αν βρήκε πράγμα σοβαρό στην υγεία της. Εκείνος της λέει ότι μπορεί να το πει και σοβαρό και οι δύο γυναίκες θα κρέμονται κυριολεκτικά από το στόμα του. Τότε ο γιατρός της λέει με χαρά ότι είναι έγκυος ενώ Καλλιόπη και Βασιλική θα σοκαριστούν από την είδηση.

Ο Μαθιός θα τρέξει στο σπίτι να μάθει τον λόγο της λιποθυμίας της γυναίκας του αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα περιμένει τα νέα που θα ακούσει. Και βέβαια μένει άφωνος όταν η Βασιλική του λέει το αναπάντεχο νέο ότι δηλαδή είναι έγκυος!

Εκείνη αναρωτιέται αν πρέπει να χαρούν όταν το παιδί τους είναι στο χώμα και εκείνος της λέει ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Νικηφόρο αλλά αυτό το μωράκι πού θα έρθει είναι η απάντηση στις ερωτήσεις τους και το κίνητρο για να συνεχίσουν να ζουν.

Το ζευγάρι θα αρχίσει να κάνει νέα σχέδια για τη ζωή του και θα δώσει την υπόσχεση πως αν το παιδί γεννηθεί αγόρι θα πάρει το όνομα του Νικηφόρου. Τελικά όμως, λίγους μήνες μετά, η Βασιλική θα μάθει πως θα φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσακι.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τέλος όσα ξέραμε για τον Ατζούν-Άρχισε τις… τσιγκουνιές!

O Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε και η πανέμορφη WAG τα χάνει στo γιουχάρισμα

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Ασπασία- Δεν φαντάζεται το σχέδιο του Δημοσθένη!