Ο Μαθιός βρίσκεται στο κρατητήριο στη σειρά Σασμός, έχοντας ομολογήσει ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του Λάζαρου. Η Βασιλική πηγαίνει στο τμήμα και παρακαλεί την Ντίνα να την αφήσει να τον δει.

Λίγα λεπτά αργότερα το ζευγάρι συναντιέται ξανά και οι σκηνές που εξελίσσονται είναι συγκλονιστικές.

Η Βασιλική δεν μπορεί να χωνέψει ότι από τη μεγάλη αγάπη που της έχει ο Μαθιός, δέχτηκε να πληρώσει για κάτι που δεν έκανε, μόνο και μόνο για να αφήσει το όνομά της καθαρό και εκείνη να φέρει ελεύθερη στον κόσμο το παιδί .

Στο μεταξύ, ο Γιώργος λέει στην Ντίνα ότι δεν έπρεπε να αφήσει τη Βασιλική να δει τον Μαθιό. Όταν τη ρωτάει πόση ώρα είναι μέσα και η Ντίνα του απαντά «μισή», αποφασίζει να πάει στο κρατητήριο και να τους χωρίσει, λέγοντας στη Βασιλική ότι η ώρα επισκεπτηρίου να τελείωσε.

Ξαφνικά ο Μαθιός βλέπει μια σκιά. Κάνει νόημα να σταματήσει να μιλάει και αλλάζει την κουβέντα τους! Της λέει ότι μπορεί να προκάλεσε τον θάνατό του! Πάλεψε μαζί του. Εάν δεν είχαν έρθει έτσι τα πράγματα, μπορεί και να ζούσε τώρα ο Λάζαρος.

Ο Γιώργος, ο οποίος έχει ακούσει όλη τη στιχομυθία ανάμεσά τους, εμφανίζεται και ανακοινώνει στη Βασιλική ότι πρέπει να φύγει. Έχει ακούσει τον Μαθιό να παίρνει πάνω του τον χαμό του Λάζαρου, έχει ακούσει όμως αμυδρά και αυτά που του είπε η Βασιλική…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ερωτεύεται παράφορα-Τι κρύβει ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης;

Φόρμουλα1: Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο φόρο τιμής στον Μικαέλ Σουμάχερ

Παγιδευμένοι: Τέλος Αγγελική και Σταύρος-Ο λόγος που τον χωρίζει σοκάρει!