Έναν μεγάλο και απρόσμενο έρωτα θα βιώσει η Αθηνά στα επόμενα επεισόδια τη δραματικής σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Η εν λόγω ηρωίδα, η οποία στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στην ερωτική της ζωή, έχει αποδεχθεί πλέον τη μοναξιά της και πορεύεται με αυτήν. Ταυτόχρονα, βάζει σε προτεραιότητα τη μικρή Φιλιώ καθώς έχει αναλάβει τη φροντίδα της ως ανάδοχη μητέρα και ασχολείται σχολαστικά με την εργασία της στην επιχείρηση των Βρεττάκων.

‘Όμως, σύμφωνα με τοMyTv η μοίρα τής επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ένας άντρας μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της και ανατρέπει τα δεδομένα της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον μυστηριώδη και κοσμοπολίτη Ελληνοαμερικανό Τζον Μακρίδη, τον οποίο πρόκειται να δούμε στα επεισόδια που έρχονται τον προσεχή Ιανουάριο.

Τον ρόλο του συγκεκριμένου ήρωα, έχει αναλάβει να υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος πρόκειται να παραμείνει στο καστ της επιτυχημένης σειράς για έναν ορισμένο αριθμό επεισοδίων.

Ο Τζον Μακρίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που συνάντησε ο Ισίδωρος όταν πήγε στην Αμερική και έχει σχηματίσει εξαιρετική γνώμη για εκείνον. Μάλιστα, ο Ελληνοαμερικανός έχει συνομιλήσει τηλεφωνικώς και με την Αθηνά, την οποία όρισε ο Βρεττάκος ως το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να υποδεχθεί τον νέο τους συνεργάτη στη Μάνη και να τον ξεναγήσει στην επιχείρησή τους.

‘Όταν ο Τζον φτάνει, λοιπόν, στην Αρεόπολη και αντικρίζει για πρώτη φορά την Αθηνά, θαμπώνεται από την  ομορφιά της και τον δυναμικό χαρακτήρα της. Ανάλογη εντύπωση κάνει, όμως, και εκείνος στη χήρα του Ιπποκράτη, η οποία γοητεύεται από το μυαλό και τον αέρα που αποπνέει ο άντρας.

Αρχικά, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι κάπως τυπική, αλλά γρήγορα σπάει ο πάγος της πρώτης γνωριμίας και αμέσως γίνεται φιλική. Πολύ σύντομα, λοιπόν, δημιουργείται ένα έντονο φλερτ, που ξεκινάει από τον Τζον και είναι διάχυτο ανάμεσά τους. Οι συχνές τους συναντήσεις τις ημέρες που ο Τζον βρίσκεται στην περιοχή δεν αφήνουν περιθώριο σε κανέναν από τους δύο να σκεφτεί λογικά και μέσα σε λίγες μόλις ημέρες ερωτεύονται παράφορα ο ένας τον άλλον.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;