Δεν ήταν απλά συνάδελφοι στο ξενοδοχείο και στη σειρά Σασμός, ήταν και δύο πολύ καλές φίλες. Το γεγονός μάλιστα πως οι άντρες τους είναι αδέλφια, τις είχε δέσει ακόμα πιο πολύ με αποτέλεσμα να μοιράζονται τα άγχη, τις στενοχώριες αλλά και τις χαρές τους.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Αφορμή για να μη θέλει η μια να αντικρίσει την άλλη, θα σταθεί η συμπεριφορά της Αργυρώς από τη στιγμή που θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή.

Αφού τα βάλει με τον Αστέρη που δεν έχει πάει να καταδώσει τον αδελφό του, θα επιτεθεί λεκτικά και στη Βασιλική και μεταξύ άλλων θα της πει πως θα το κάνει εκείνη. Της λέει ότι δεν το εννοεί αλλά η Αργυρώ επιμένει!

Η Βασιλική την παρακαλεί να τον συγχωρήσει αλλά εκείνη φαίνετα αμετάπειστη!  Από την άλλη ο Αστέρης προσπαθεί να της εξηγήσει τη δυσμενή θέση που βρισκόταν η Βασιλική; Η Αργυρώ δεν ακούει κουβέντα και αποφασίζει να βγάλει σύσσωμη την οικογένεια Σταματάκη από τη ζωή της. Ακόμα και με τον Αστέρη αρχίζει να κρατά μια απόσταση μέχρι να σιγουρευτεί για τις προτεραιότητες εκείνου. Λίγο αργότερα, τόσο ο Μαθιός όσο και ο Παύλος Θα προσπαθήσουν να της μιλήσουν και εκείνη θα γίνει έξαλλη αφενός με το θράσος του Μαθιού που της ζητά να μην τα βάζει με τη γυναίκα του, αφετέρου με τον θείο της που την παρακαλά να καταλάβει τις προθέσεις του Σταματάκη.

Η Βασιλική πάντως κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να τα βρουν. Η Αργυρώ της απαντά ότι ο γιος της πήγαινε γυρεύοντας!

Η Βασιλική της ρίχνει ένα σκοτεινιασμένο βλέμμα και φεύγει. Από εκείνη τη στιγμή οι δύο γυναίκες είναι εχθροί, γεγονός που θα προσέξουν όλοι και κυρίως η Καλλιόπη που Θα μηνύσει του γιου της να μιλήσουν στις δύο γυναίκες προκειμένου να τα βρουν ξανά. Μόνο που καμία από τις δύο δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;