Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», που αλλάζουν τις ισορροπίες στη ζωή των ηρώων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, ο Αλέκος Χατζής συνεχίζει τις προσπάθειες να καταστρέψει τον Δημήτρη, την Άννα, τον Ανδρέα και τον Σταύρο. Μάλιστα, για τον τελευταίο ανακαλύπτει ότι είναι ζευγάρι με την εισαγγελέα Ρούσσου και βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο. Δίνει στον Τύπο την είδηση του κρυφού αυτού έρωτα και προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στο ζευγάρι.

Αν και τα κοντινά τους πρόσωπα γνωρίζουν για τη σχέση τους, δημοσίως οι δύο εισαγγελείς κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον χώρο εργασίας τους. “Οταν, λοιπόν, μία συνηθισμένη ημέρα φτάνουν στο Μέγαρο της Εισαγγελίας Πειραιώς, πλήθος δημοσιογράφων βρίσκονται εκεί και τους ρωτούν για το κρυφό ειδύλλιο, προκαλώντας τους σοκ και αμηχανία. Αμέσως μετά, πηγαίνουν στα γραφεία τους, μπαίνουν στο Διαδίκτυο και διαπιστώνουν ότι η σχέση τους έχει δημοσιοποιηθεί, με τίτλο «Ερωτικό σκάνδαλο στην εισαγγελία».

Αναστατωμένοι από την απρόσμενη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, συναντιούνται και αναζητούν τρόπους ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν το κύρος και την υπόληψή τους, χωρίς να λογοδοτήσουν στους ανωτέρους τους. Παράλληλα, ο Σταύρος και η Αγγελική απομακρύνονται για να αποσιωπήσουν το σκάνδαλο. Πάνω στην απελπισία του, ο αρχιεισαγγελέας προτείνει στην κοπέλα να κάνουν έναν ψεύτικο γάμο, όπως εκείνον που είχαν κάνει στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους ο Δημήτρης και η Άννα για να μην καταθέσει ο εισαγγελέας για την παράνομη έρευνα της δικηγόρου στο σπίτι του καθηγητή της Μυρτώς.

Ωστόσο, η πρόταση αυτή εξοργίζει την Αγγελική. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας που αγαπά της προτείνει μία «βρόμικη» μέθοδο για να καλύψουν το πρόβλημα.”Ετσι, αρχίζει να τον αποφεύγει συστηματικά, αγνοώντας τις κλήσεις και το μηνύματά του.

Ο Σταύρος τρελαίνεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί τος. ‘Ομως φαίνεται ότι η απόφαση τος Αγγελικής να χωρίσουν είναι αμετάκλητη. Συνεχίζει, λοιπόν, να τον αποφεύγει και μέσα στην εισαγγελία, δίνοντάς του να καταλάβει ότι η σχέση του έφτασε στο τέλος της.

Ο απρόσμενος αυτός χωρισμός επηρεάζει αρνητικά και τους δύο, καθώς είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν να εργάζονται σε διπλανά γραφεία και να ζουν χώρια, παρόλο που αγαπιούνται ακόμα.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;