Η Αργυρώ προσπαθεί στη σειρά Σασμός να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. Ταυτόχρονα, ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, αποφασίζοντας να αφήσουν στο παρελθόν τις αντιπαραθέσεις τους.

Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα.

Και ο Μαθιός, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Εν τω μεταξύ, η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, αλλά κάνει το μεγαλύτερο λάθος της, καθώς ένας εφιάλτης από το παρελθόν της τής χτυπάει και πάλι την πόρτα.

Ο πατριός της, ο Γιώργης, ο οποίος τη βασάνιζε μικρή, μαθαίνει πού βρίσκεται αλλά και πως ο πατέρας της είναι Σταματάκης και εμφανίζεται στη ζωή της προκειμένου να επωφεληθεί οικονομικά.

Ταυτόχρονα, ο Ευθύμης ερευνά τα όσα διαβάζει στο γράμμα του Κώστα, ενώ ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να τον αντιμετωπίσει στα ίσα. Το βράδυ, ο Γιώργης ακολουθεί τη Νάντια στο μπαρ όπου κάνει μία μεγάλη σκηνή, είναι επιθετικός και την απειλεί. Ωστόσο, ο Λευτέρης βρίσκεται εκεί και τον διώχνει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Πρέπει να μείνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό; Αυτή είναι η απάντηση!

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!