Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη σειρά Η Γη της Ελιάς και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα νορβηγικά φιόρδ.

Η Μαργαρίτα σκέφτεται πως αυτό το ταξίδι ήταν το όνειρο του Γεράσιμου και συγκινείται, ενώ η Μαρία είναι όλο και πιο σίγουρη πως ο Αλέξης είναι ένοχος για τον θάνατο του άντρα. Εν τω μεταξύ, η Εύα παρατηρεί τη συμπεριφορά του Άρη και διαπιστώνει πως έχει αλλάξει. Η ίδια ανησυχεί για τον αδελφό της, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες.

Παράλληλα, η Αλκμήνη σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Αντωνίας και αποφασίζει να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Μάλιστα, ζητάει από τη Μυρτάλη να προσλάβει την κοπέλα στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια.

Η Ασπασία, από την άλλη, προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη στον ψυχολόγο θεωρώντας πως θα της κάνει καλό. Ωστόσο, η Αρετή δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την επιλογή.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία ζητάει από τον Δημοσθένη να συναντηθούν κρυφά από τον Στάθη για να μιλήσουν. Η γυναίκα τού προτείνει να αγοράσει εκείνη τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη, καθώς θέλει έτσι να συνεχίσει να δουλεύει ο αγαπημένος της εκεί και να μην έχει οικονομικό πρόβλημα. Παράλληλα, ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!