Στη σχέση του Λευτέρη με τον Οδυσσέα κυριαρχούσε πάντα μια ένταση στη σειρά Σασμός. Οι δυο τους είχαν κόντρα από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν και όπως Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αυτό θα γίνει η αφορμή να αποφασίσει ο Οδυσσέας να βάλει κοριό στην Ελενα προκειμένου να μάθει τι συζητάει η αγαπημένη του κάθε φορά που βρίσκεται με τον άντρα που σαμποτάρει τις δουλειές του. Και τελικά θα πιάσει «λαβράκι». Ο κοριός Θα καταγράψει μια σημαντική συνομιλία της Ελενας με τον Λευτέρη, κατά την οποία εκείνη θα του μιλά για τη ζωή που έζησαν στο παρελθόν, τον αρραβώνα που είχαν, την απιστία της και φυσικά το γεγονός πως εκείνος είναι μυστικός αστυνομικός και έχει μπει στη νύχτα για να εξαρθρώσει το κύκλωμα. Η πρώτη του κίνηση μετά από τις συγκεκριμένες πληροφορίες θα είναι φυσικά να αναγκάσει την Ελενα να φύγει από το νησί για να μην προλάβει να μιλήσει στον Λευτέρη, ενώ αμέσως μετά θα πει στον βοηθό του Ευθύμη πως θέλει να βρεθούν για να μιλήσουν.

Ο Λευτέρης όμως στη σειρά Σασμός, όχι απλά δεν θα παραξενευτεί για την πρόταση του Οδυσσέα, αλλά και θα θεωρήσει δεδομένο πως ξέρει τα πάντα. Ετσι λοιπόν θα σπεύσει να μιλήσει στον Ευθύμη. «Πολλά χρόνια πριν, εγώ και η Ελενα ήμασταν ζευγάρι. Λίγες ημέρες όμως πριν παντρευτούμε με απάτησε με τον καλύτερό μου φίλο. Οι δρόμοι μας χώρισαν και ενώθηκαν ξανά εδώ, στην Ανω Ποριό», εξηγεί ο Λευτέρης στον Ευθύμη, ενώ του λέει ότι έχουν ορίσει συνάντηση με τον Οδυσσέα σε μια αποθήκη λίγο πιο μακριά από το μαγαζί. Ο Ευθύμης ακούει πολύ προσεκτικά τα λόγια τού έμπιστου συνεργάτη του και πριν εκείνος ολοκληρώσει, έχει αποφασίσει πώς θα κινηθεί. Λίγη ώρα αργότερα, Λευτέρης και Οδυσσέας είναι αντιμέτωποι. 0 δεύτερος δεν διστάζει να βγάλει αμέσως το όπλο από την τσέπη και να το υψώσει στον κρόταφο του Λευτέρη.

Αυτό όμως που σίγουρα αγνοεί είναι πως λίγα μέτρα πιο πίσω του στέκεται και ο Ευθύμης που τον σημαδεύει με το δικό του όπλο. Ετσι, πριν προλάβει ο Οδυσσέας να κάνει την τελευταία του κίνηση, ο Ευθύμης πατάει τη σκανδάλη και ο πρώην ισχυρός άντρας της νύχτας πέφτει νεκρός μπροστά στα πόδια του μυστικού αστυνομικού της Ανω Ποριάς. Με το βλέμμα ο Λευτέρης προσπαθεί να διακρίνει ποιος ήταν εκείνος που του έσωσε τη ζωή και όταν τελικά αναγνωρίζει μέσα στην σύγχυσή του το πρόσωπο του Ευθύμη, χαμογελάει λακωνικά.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Χρήστος και Στρατής συμμαχούν!

Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Survivor Twitter 22/3: Ο «πελάτης» Τάκης και η Ελευθερία που θύμισε «Ντάφυ»