Η Μυρτάλη Βρεττάκου ερωτεύτηκε τον πιο λάθος άντρα στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου που την υποδύεται δίνει ελαφρυντικά στην ηρωόδα της για το πάθος που νιώθει αφού όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, όλα όσα κάνει είναι λογικά λόγω τω όσων έχει περάσει και ο χαρακτήρας της διαμορφώθηκε από την  αρχή.

Είναι πλέον πιο σκληρή, αφού τα άτομα της οικογένειάς της την πρόδωσαν αλλάζοντας τη διαθήκη. Δυστυχώς για εκείνη προς το παρόν δεν μπορεί να το αποδεχθεί αφού ταυτόχρονα βίωσε τον πόνο του να χάνει τον πατέρα της. Ωστόσο η ίδια επιλέγει με ποιους θα είναι αυστηρή καθώς δε θέλει να πιστεύουν οι γύρω της ότι είναι κορόιδο. Η ίδια φαίνεται να επικεντρώνεται πια στην δική της εταιρεία ενώ σε ό,τι αφορά τον Αλέξη δε σκέφτεται να τον καταδώσει αφού είναι ερωτευμένη μαζί του.

Είναι φυσικό όπως λέει, να μην ξέρει τι είναι σωστό και τι λάθος ενώ θα παλέψει να το βρει αφού παράλληλα ίσως φοβάται να μην τη βλάψει. Από την άλλη απολαμβάνει την αποκλειστικότητα που της παρέχει ο Αλέξης μιας και δεν το είχε στις προηγούμενες σχέσεις της. Η ίδια είναι ικανή να τον συγχωρέσει για πολλά όπως έκανε και ο ίδιος. Γι αυτό και η σχέση τους βασίζεται στο γεγονός ότι ο ένας κατανοεί το παρελθόν του άλλου.

Οι δυο τους μοιράζονται ακόμα και τις πιο άσχημες σκέψεις τους αν και εκείνος δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να την εμποδίσει να πάει στην αστυνομία. Θα την αφήσει να το σκεφτεί και να αποφασίσει ποιο είναι το σωστό..

Πάντως αυτή η σχέση δεν μπορεί να τελειώσει με αίσιο τρόπο αφού εκείνη ίσως έρθει στα σύγκαλά της αλλά εκείνος έχει ψυχιατρικό πρόβλημα. Πάντως, όπως η ίδια παραδέχεται, η ιστορία τους θα ήθελε να έχει αίσιο τέλος και να πήγαιναν να ζήσουν κάπου που δεν θα τους ήξερε κανείς!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

https://youtu.be/_nECPFsb-1A

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Πρέπει να μείνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό; Αυτή είναι η απάντηση!

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!