Ο Μανόλης προσπαθεί να σώσει τον Μαθιό στη σειρά Σασμός, καταθέτοντας στον Αντώνη πως τη μέρα που πέθανε ο Λάζαρος, εκείνος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, όμως άλλος είναι εκείνος που θα τον βγάλει οριστικά από το κελί του. “Η μάλλον άλλη… Κι αυτή είναι φυσικά η Βασιλική, που από την πρώτη στιγμή ήθελε να παραδοθεί και να επωμιστεί το βάρος που της αναλογούσε, αλλά ο αγαπημένος της δεν ήθελε να την υποβάλλει σε αυτή τη διαδικασία αφού είναι έγκυος.

Ο Αντώνης, σίγουρος για την αθωότητα του Μαθιού, τη ρωτάει λίγο πριν της πάρει δείγμα DNA για το αν είναι εκείνη που καλύπτει ο Μαθιός για το ατύχημα με τον Λάζαρο, γεγονός που θα την φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Εκείνη με σταθερό και σίγουρο βλέμμα θα του απαντήσει ότι εκείνη ήταν με τον Λάζαρο το βράδυ που σκοτώθηκε! Τόσο ο Μαθιός όσο και η Καλλιόπη αγνοούν φυσικά ότι εκείνη παραδόθηκε τόσο απλά και ειδικά ο πρώτος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν μάθει για την παραδοχή της ενοχής της, όταν λίγο αργότερα θα του το ανακοινώσει ο Αντώνης. Ο Μαθιός όμως ρωτά τη Βασιλική  γιατί να το κάνει αυτό ειδικά τώρα που είναι έγκυος! Εκείνη, αλαφρωμένη πλέον για το βάρος που έφυγε από πάνω της, θα του πει απλά να μην ανησυχεί και ότι τόσο το παιδί τους όσο και την ίδια, θα τους προσέχει ο Νικηφόρος!

Ο Αντώνης σαφώς υποψιαζόταν από την πρώτη στιγμή τη Βασιλική, όμως δεν μπορούσε να το αποδείξει. Ετσι, όταν εκείνη παραδέχεται τις σκοτεινές σκέψεις και κινήσεις της, ο αστυνόμος θα κλονιστεί αρχικά, αλλά η αντίδραση του θα είναι αστραπιαία. Θα ρωτήσει την ίδια και τον Μαθιό ποιος άλλος γνωρίζει την αλήθεια και ο τελευταίος θα απαντήσει ότι την ξέρουν η μάνα του και ο αδελφός του.

Τότε τον λόγο θα πάρει ο Αντώνης ο οποίος θα πει ότι μυστικό που το ξέρουν πάνω από δυο, παύει να είναι μυστικό, και επειδή είναι οικογένεια, μετράνε σαν ένα! Όταν η Βασιλική  θα τον ρωτήσει τι εννοεί εκείνος της απαντά ότι κάποιος επισκέφτηκε τον Λάζαρο. Μα δεν ήταν κανένας από την οικογένεια Σταματάκη. Τότε Μαθιός και Βασιλική μένουν άναυδοι να τον κοιτάζουν…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!