Το κερασάκι στην τούρτα στα όσα περνάει το τελευταίο διάστημα η Αργυρώ στη σειρά Σασμός, θα είναι το όνειρο που θα δει με τον πατέρα της. Ο Μάρκος θα παίζει έναν λυπητερό σκοπό στη λύρα του και εκείνη όταν βρεθεί δίπλα του και τον ρωτήσει γιατί δεν παίζει κάτι πιο εύθυμο, θα της αποκαλύψει πως το κακό έρχεται σύντομα και πως πρέπει να πάρει το παιδί και να φύγουν μακριά, ακόμα και αν ο Αστέρης δεν συμφωνεί. Η Αργυρώ θα ξυπνήσει από τον εφιάλτη και θα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Στο μεταξύ, ο Αστέρης θα προσπαθήσει να μιλήσει ξανά στη γυναίκα που αγάπησε. Τη ρωτάει τί της έχει κάνει και τον τιμωρεί έτσι αφού του ζητάει να εγκαταλείψει την οικογένειά του! Εκείνη θα χωθεί στην αγκαλιά του. Του λέει πόσο τον αγαπάει και πως δε θα πάψει ποτέ μέχρι να σταματήσει η καρδιά της!

Τότε τού ζητά να κάνουν έρωτα σα να είναι η τελευταία φορά. Το ζευγάρι περνάει μια μοναδική νύχτα αλλά το επόμενο πρωινό που θα ξυπνήσει ο Αστέρης στον καναπέ, θα είναι πικρό καθώς η Αργυρώ και το παιδί θα λείπουν και στο ανοιχτό λάπτοπ θα παρατηρήσει πως λίγη ώρα πριν, η γυναίκα της ζωής του αγόρασε ηλεκτρονικά δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κρήτη για Πειραιά. Εκείνος θα τρέξει στο λιμάνι να τους προλάβει, αλλά το καράβι θα έχει σαλπάρει… Λίγο αργότερα η Μαρίνα Θα μάθει πως η κόρη της θα επισκεφτεί την ξαδέλφη της την Αγγελα, στην Αθήνα, στην οποία και θα μείνει για λίγο καιρό με τον μικρό Πετρή. Εκείνη με την σειρά της θα το πει τον Αστέρη, ο οποίος τρελαμένος και μόνο στην ιδέα οτι μπορεί να χάσει για πάντα την γυναίκα που αγαπάει, θα τρέξει να την βρει. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη θα είναι έξαλλη που η νύφη της πήρε το εγγόνι της μακριά…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς