Ο παπα-Μιχάλης στη σειρά Σασμός, θα ξεκινήσει από τον Παύλο, και θα του μιλήσει για τον Ανδρέα και την Εύα που φαίνεται να έρχονται ολοένα και πιο κοντά και κανείς δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του για αυτή τη σχέση

Και πράγματι, την ίδια ώρα ο Ανδρέας, ασκεί πίεση στην Εύα για να του αποκαλύψει όσα γνωρίζει σχετικά με τον Μαθιό, πεπεισμένος ότι κρατά κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στον αγώνα του εναντίον των Σταματάκηδων. Ωστόσο, η Εύα διστάζει να αποκαλύψει τα μυστικά της.

Προσπαθώντας να κρύψει την ανησυχία της, η Εύα αναζητά στήριξη από τον Βαγγέλη, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης ανήμπορος να αντέξει το βάρος των γεγονότων αποφασίζει να υποβάλει την παραίτησή του από τον στρατό. Νιώθει υπεύθυνος για το αίμα που χύθηκε και που δεν μπόρεσε να το σταματήσει, και η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Στο μεταξύ, η Θοδώρα επιστρέφει στο χωριό αλλαγμένη και εξηγεί στον Γιώργο ότι δεν μπορούν να ξανά είναι μαζί, ενώ, η Μαρίνα αισθάνεται ότι κάτι κακό θα συμβεί την νύχτα που έρχεται.

Και πράγματι, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Καλλιόπη και η Βασιλική εκτελούν το σκοτεινό τους σχέδιο, απλώνοντας τα δίχτυα τους και τον Τόλη, ο οποίος αγνοεί τις πραγματικές τους προθέσεις.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εκβιάζει τον Παρασκευά-Τέλος η Αντωνία-Την απολύει η Ισμήνη!

F1 Las Vegas: Ο Lewis Hamilton τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Toto Wolff

Σασμός: Αντώνης τέλος-‘Ετσι θα παραιτηθεί-Σκληρή κόντρα για Μαρίνα και Αντρέα