Ραγδαίες εξελίξεις θα έχει ο Σασμός στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου τα οποία έχουν ξεκινήσει γυρίσματα με την παρουσία και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη για τους Σταματάκηδες και κυρίως για τη Βασιλική η οποία θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο κόσμους.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Νικηφόρο να πυροβολάει τον Μαθιό, τη Βασιλική να χτυπάει με το αμάξι ενώ και η Καλλιόπη παθαίνει καρδιακή προσβολή.

Οι τρεις του θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο όπου ο Μαθιός είναι στην πιο κρίσιμη κατάσταση. Η Καλλιόπη, παρά τις συμβουλές για ξεκούραση, ξενυχτάει στο πλάι του γιου της αγωνιόντας για την υγεία του.

Η Βασιλική από την άλλη έχει χτυπήσει και ξυπνάει μετά από μέρες. Τότε σιγά σιγά θυμάται αμυδρά τι έχει συμβεί. Θυμάται πως ο γιος της άκουσε αυτήν με την Καλλιόπη να μιλάνε για το πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και πως αυτή έτρεχε να τον προλάβει.

Καταλαβαίνει πως κάτι κακό συνέβη και η Καλλιόπη με τον Αστέρη την ενημερώνουν για όλα επιβεβαιώνοντας τους φόβους της. Τρέμει στην ιδέα ότι ο γιος της έγινε σχεδόν φονιάς σκοτώνοντας μάλιστα τον πραγματικό του πατέρα ενώ ταυτόχρονα βάζει όλες τις δυνάμεις της για να επισκεφτεί τον Μαθιό στην εντατική.

Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της θα γίνει τώρα. Με ποιον θα προχωρήσει παρακάτω; Τον Μαθιό ή τον Νικηφόρο; Πλέον μαζί αυτοί οι δύο δε γίνεται να είναι…

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Γρίφος με ηθοποιό της σειράς

Σασμός: Ο Μπισμπίκης απειλεί με νέα βεντέτα και πολύ αίμα

Φωτιές: Ο Έβρος στο έλεός του – Μάχη με τις φλόγες για 7η μέρα – Καλύτερη η εικόνα στην Πάρνηθα