Ο Σασμός μοιάζει πιο κοντά από ποτέ για τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες μετά και τη γέννηση του μικρού Πετρή και τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Ωστόσο ένας νέος χαρακτήρας, ο Αντρέας Βρουλάκης, ο οποίος εισέρχεται στη σειρά στον τρίτο της κύκλο θα βάλει στοπ στον επικείμενο Σασμό κάνοντας ότι περνάει από το χέρι του για να αναζωπυρωθεί η βεντέτα.

Τίποτα δεν είναι ίδιο από την τελευταία φορά που ο Αντρέας Βρουλάκης βρέθηκε στο χωριό του. Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει και το κυριότερο η βεντέτα σβήνει. Το μεγαλύτερο σοκ το παθαίνει φυσικά όταν μαθαίνει πως η Αργυρώ Βρουλάκη έχει σχέση με έναν Σταματάκη και έχουν μαζί ένα παιδί.

Όταν όμως μάθει ότι ο ξάδερφός του, ο Παύλος, οργανώνει Σασμό θα γίνει έξαλλος. Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να δράσει ενάντια των Σταματάκηδων. Ο Τηλέμαχος μάλιστα δε θα μπορέσει να φέρει αντίρρηση στον αδελφό του. Του λέει πως θα κάνει ότι θέλει αυτός προκειμένου να πλήξουν τους Σταματάκηδες και να αποφευχθεί ο Σασμός.

Από την άλλη η Μαρίνα ανησυχεί για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την εμφάνιση του Αντρέα. Οι κινήσεις του την τρομάζουν παρότι ο Παύλος προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Όλες οι ειδήσεις

Ανατριχιάζει ο Άγιος Παΐσιος για τις φωτιές στην Ελλάδα!

Σασμός: Γρίφος με ηθοποιό της σειράς

Πυρκαγιές: Μαζική επίθεση εμπρηστών για να κάψουν τη χώρα! Δώδεκα διαφορετικές εστίες φωτιάς στον Αυλώνα – Δύο προσαγωγές υπόπτων!