Ο Σασμός ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, με την τηλεοπτική σειρά του ALPHA να στοχεύει με τον 3ο κύκλο να διατηρήσει και πάλι την κορυφή στην τηλεθέαση της prime time.

Άλλωστε η τηλεθέαση της σειράς στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης σεζόν, έφτασε στο κόκκινο και σημείωσε μέσο όρο 35,9%, φτάνοντας σε τέταρτο (21:30 – 21:45) μέχρι το 39,1%.

Από εκεί και πέρα όμως, η τηλεοπτική ιστορία από την Κρήτη αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και θα περιλαμβάνει και αρκετές αλλαγές ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς.

Μάλιστα, ένας ρόλος που θα ανατρέψει τα πάντα ενόψει της νέας χρονιάς, είναι αυτός της Εύας. Άπαντες πίστευαν πως θα τον υποδυθεί η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, Έλενα Μαυρίδου, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί εν τέλει.

Μπορεί η παραγωγή να της έκανε όντως πρόταση όμως η αρνητική της απάντηση, οδήγησε σε δύο επιλογές που είναι και οι επικρατέστερες έως τώρα.

Η πρώτη αφορά την Χαρά Μάτα Γιαννάτου και η δεύτερη την Κλειώ Δανάη Οθωναίου με τον ρόλο της Εύας να παραμένει ένας γρίφος για τον Σασμό.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Το πρώτο video από τα γυρίσματα του 3ου κύκλου

Κατερίνα Καινούριου: Δημοσιογράφος έκπληξη μπαίνει στην εκπομπή!

Η γη της ελιάς: Η Μαρία στη φυλακή για παράνομο τζόγο