Η Σοφία δίνει τελεσίγραφο στον Τάσο στη σειρά Σασμός για να αποφασίσει αν θα πάει μαζί της στη Μασσαλία. Της λέει ότι δεν μπορεί να αφήσει μόνη της την κόρη τους αφού κάποιος πρέπει να μείνει πίσω για να την προστατεύσει από τον Φαρμάκη.

Ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Ο Ευθύμης το μαθαίνει και τότε για πρώτη φορά αρχίζει να φοβάται. Η Θοδώρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και μαθαίνει ότι μπορεί να κάνει παιδιά, γεγοvός που θα φέρει μεγάλη χαρά στην οικογένεια Αγγελάκη. Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Ευθύμης ευθύνεται για το ατύχημα του πατέρα της και ορκίζεται στην Αιμιλία πως θα πάρει εκδίκηση.

Η Βασιλική ησυχάζει τον Νικηφόρο λέγοντάς του ψέματα ότι τα ξαναβρήκε με τον Μαθιό και το νεαρό αγόρι βγάζει ένα μεγάλο άγχος από πάνω του. Εκείνος δηλώνει ικανοποιημένος γιατί ξέρει πως ο Μαθιός την λατρεύει και εκείνος είχε στενοχωρηθεί πολύ!

Ο παπα-Μιχάλης πείθει τον Παύλο ότι πρέπει να ξεκινήσει τον σασμό και εκείνος δέχεται. Ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή. Ο Μαθιός συνεχίζει τις προσπάθειές του με τη Βασιλική, ενώ εκείνη δυσκολεύεται να διαχειριστεί την κατάσταση. Τη στιγμή που ο Αντώνης πηγαίνει να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε. Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ, χωρίς εκείνη να ξέρει να αντιδράσει, ενώ η γιαγιά ταράζεται με τους Σταματάκηδες που όλο και περισσότερο πλησιάζουν την οικογένειά της. Ο Αστέρης με τον Μαθιό πηγαίνουν να βρουν τον Παύλο και ξαφνιάζονται για τον λόγο που τους κάλεσε.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα φεύγει-Ο Ντανίλος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που φέρνει το τέλος πιο κοντά!

Απίστευτο βίντεο: Αετός αρπάζει καρχαρία μέσα από το νερό και γίνεται viral (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός για Ευτυχία και Κουράκο-Κρατούν όμηρους τους Βρεττάκους!