Η ημέρα του γάμου της Ευτυχίας και του Κουράκου στη σειρά Η Γη της Ελιάς, φτάνει και οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στην εκκλησία. Την ίδια ώρα, ο Δαμιανός τηλεφωνεί στον Κουράκο και του αποκαλύπτει πως το αποτέλεσμα του DNA έδειξε πως το αίμα στο σπίτι της Ευτυχίας ανήκει στον Ανέστη. Αυτό είναι η αρχή του τέλους.

Η αναβολή του γάμου σοκάρει όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος πάει να βρει την Ευτυχία και απαιτεί όλη την αλήθεια. Τη ρωτάει αν αυτή είναι που σκότωσε τον Κουράκο και η Ευτυχία του εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα. Ο Κουράκος είναι σε απόγνωση και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ ο Δαμιανός του ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει την Ευτυχία να γλιτώσει. Τότε ο Κουράκος δίνει στην Ευτυχία τη λύση να φύγει μακριά για πάντα!

 

Η Ασπασία στο μεταξύ, καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο και επιστρέφει στο σπίτι της , ασφαλής.

Ο Δημοσθένης της δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο και της εκφράζει για πρώτη φορά μετά από καιρό πόσο την αγαπάει. Μάλιστα αποφασίζουν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους. Μπορεί όμως στην Ασπασία να άλλαξε συμπεριφορά, δεν ισχύει το ίδιο για τις παράνομες δουλειές του, καθώς οργανώνει μεγάλο «χτύπημα» στη Μάνη και συγκεκριμένα σε μια χρηματαποστολή προσπαθώντας να συντονίσει κάθε λεπτομέρεια.

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του, αλλά η ληστεία στη χρηματαποστολή δεν εξελίσσεται καλά και η γιορτινή διάθεση στους Βρεττάκους μετατρέπεται σε μια αιματηρή ομηρία. Ολη η οικογένεια και οι καλεσμένοι θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο και τη νέα σεζόν τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς τελευταία επεισόδια: Ανελέητος ο Ιάσονας-Έτσι γράφεται το τέλος!

Περιμένει πρόταση για τον… MVP του ο ΠΑΟΚ

Παγιδευμένοι: Χωρίς τέλος ο κύκλος αίματος-Ποιος ανοίγει το στόμα του;