Ο Παύλος Βρουλάκης έφτασε στην Κρήτη με έναν σκοπό στη σειρά Σασμός. Να πάρει εκδίκηση από την οικογένεια των Σταματάκηδων για τον θάνατο του Πέτρου και του Άγγελου, των δύο ανιψιών του. Η ζωή όμως έχει τους δικούς της νόμους, πόσω μάλλον ο έρωτας που άνθισε ξανά μεταξύ του Αστέρη και της ανιψιάς του, Αργυρώς.

Παρόλο λοιπόν που στην αρχή ήταν αρνητικός και λίγο έλειψε να πάρει τη ζωή του Αστέρη, τελικά βλέπουμε ότι έχει αρχίσει να δέχεται αυτή τη σχέση.

Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, ύστερα από μια κουβέντα με τον παπα-Μιχάλη, θα καταλάβει πως ήρθε ο καιρός να αφήσουν στο παρελθόν τις ανυπόστατες κατάρες και το μίσος που χωρίζει τις δύο μεγάλες οικογένειες της Κρήτης και να ενωθούν για το καλό του μικρού Πετρή Σταματάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ξάδελφος της Μαρίνας θα μιλήσει με τον παπά του χωριού και χωρίς να χάσει καιρό, θα ζητήσει από τον Μαθιό και τον Αστέρη να μιλήσουν. . Στο μυαλό τους θα κάνουν πολλά σενάρια, κανένα όμως δεν θα αφορά στον πολυπόθητο σασμό.

Ο Παύλος θα ανοίξει την πόρτα του φτωχικού του με χαμόγελο και θα τους καλωσορίσει. Θα τους ζητήσει να κάνουν υπομονή δημιουργώντας τους ένα ακόμα μεγαλύτερο ερωτηματικό. Εκείνη τη στιγμή θα ακουστεί το χαρακτηριστικό χτύπημα στην πόρτα. Ο παπάς που θα εμφανιστεί μπροστά τους θα εκδηλώσει τη χαρά του για τη συνάντησή τους και θα ενημερώσει όλους πως ο λόγος που μαζεύτηκαν είναι φυσικά ο σασμός.

Μαθιός και Αστέρης θα παραξενευτούν και θα ζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Τότε οι δύο μεγαλύτεροι άντρες θα τους πουν πως μόνο αν υπάρξει γάμος μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς θα μπορέσει η Καλλιόπη να δεχτεί τη σχέση τους και θα κάνουν όλοι μια νέα αρχή. Κανένας Σταματάκης δεν θα κρύψει την έκπληξή του, ωστόσο δεν θα αρνηθούν πως είναι θετικοί στην πρόταση, παρά την αντίδραση της «καπετάνισσας» για τον γάμο που θα γίνει κάτω από τη… μύτη της και σε βάθος χρόνου θα την ταράξει. Ο Παύλος τους λέει ότι αυτή είναι η πρώτη συνάντηση και θα υπάρξουν κι άλλες με άλλους ανθρώπους. Πρόκειται όμως για την αρχή που θα καλυτερεύσει τη ζωή όλων.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γυρίσματα και νέοι ρόλοι-Όλες οι αλλαγές για την καινούρια σεζόν

Σάμιουελ Τζάκσον: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Μαρίνα και τον Μάνο;