Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπου η τηλεθέαση θα πιάσει «κόκκινο».

Σασμός: Η Μαρίνα δίνει προθεσμία στον Μαθιό για να γνωρίσει το παιδί του

Η Μαρίνα μένει αλύγιστη απέναντι στον Μαθιό. Του δίνει μία μέρα περιθώριο ώστε να παραδοθεί μόνος του, διαφορετικά θα τα αποκαλύψει όλα στον Αντώνη. Εκείνος είναι έτοιμος να το κάνει, η γιαγιά Ειρήνη όμως τον αποτρέπει.

Και όσο ο Γιώργος με τη Θοδώρα προετοιμάζονται για τον γάμο τους, η Βασιλική αποφασίζει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τη Μαρίνα να μην καταδώσει τον Μαθιό. Η σύγκρουση των δύο γυναικών θα είναι σκληρή και όχι δίχως απώλειες…

Παράλληλα, ο πολιτικός γάμος Θοδώρας και Γιώργου είναι γεγονός. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ έχει ακόμα μία δυσάρεστη συνάντηση με τη Σάντρα, που θα την οδηγήσει σε μια σοβαρή συζήτηση με τον Αστέρη.

Από ‘κει και πέρα, ο Μανούσος ζητά τον λόγο από τον Τηλέμαχο για το αν έχει μιλήσει στην αστυνομία εναντίον του, ενώ ο Χρήστος και η Στέλλα έρχονται όλο και πιο κοντά.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Καταιγιστικές εξελίξεις- Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Μαρίνα- Αυτός θα της σώσει τη ζωή

Σασμός: Ανατροπή με τη Μαρίνα-Αυτό που κάνει βάζει τέλος στο μαρτύριο του Μαθιού!

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η φυλακή για την Αρετή- Μόνος ένας την περιμένει