Το ένοχο μυστικό του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή στη σειρά Σασμός του ALPHA, αποκαλύπτεται στη Μαρίνα και τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν.

Η Μαρίνα, διαπιστώνοντας κάθε μέρα που περνάει πως έχασε τον μονάκριβο γιο της, τον Πετρή, εξαιτίας του Μαθιού, τρελαίνεται. Ακόμη, την ήδη άσχημη ψυχολογία της επηρεάζει αρνητικά και το γεγονός πως καταλαβαίνει πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι, όπως η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ, γνώριζαν την αλήθεια και κάλυπταν τον δολοφόνο. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να διορθώσει την αδικία και να δικαιώσει την τιμή του Πετρή και γι αυτό θέλει να καταδώσει τον Μαθιό. Οι Σταματάκηδες τρέμουν για τις κινήσεις της, αλλά κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει και ο Μαθιός είναι έτοιμος να ομολογήσει το τη έγκλημα που διέπραξε, καθώς είναι σίγουρος πως αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει.

Η Μαρίνα πνίγεται από τη θλίψη της και είναι σε αδιέξοδο. Η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τον Μαθιό και επειδή λυπάται τη Βασιλική τού λέει να παραδοθεί αφού γεννήσει η γυναίκα του, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της. Ωστόσο, η ψυχολογία της Μαρίνας είναι πολύ άσχημη και η γυναίκα κάνει σκοτεινές σκέψεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το MyTv, πιστεύει πως θα καταφέρει να ηρεμήσει μόνο αν βρεθεί κοντά στον γιο της δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Ετσι, κάποια στιγμή πηγαίνει μία βόλτα στη θάλασσα κι εκεί αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα, βυθισμένη στο πένθος, στην προδοσία και την απόγνωση, μπαίνει στη θάλασσα θέλοντα να πνιγεί. Την ίδια σχεδόν στιγμή, ο Μαθιός είναι έτοιμος να παραδοθεί. Η Βασιλική, όμως, δεν μπορεί να αντέξει να χάσει και αυτόν και τρέμει στην ιδέα πως ο αγαπημένος της Θα καταδικαστεί και Θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

Η Αργυρώ, η οποία ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις της μητέρας της, βρίσκεται στο πλευρό της και συμπαραστέκεται στη Βασιλική. Ωστόσο, κάποια στιγμή η γυναίκα νιώθει έντονη αδιαθεσία και λιποθυμάει κρατώντας την κοιλιά της. Η Αργυρώ πανικοβάλλεται και καλεί αμέσως βοήθεια, καθώς φοβάται μήπως κινδυνεύσει η εγκυμοσύνη της Βασιλικής.

Η τελευταία εξετάζεται άμεσα από γιατρό και αφού ανακτά τις αισθήσεις της ο γιατρός τής συνιστά να μην ταράζεται, γιατί μπορεί να έχει κάποια επιπλοκή. Εν τω μεταξύ, τόσο ο Αντώνης όσο και η Αργυρώ διαπιστώνουν πως η Μαρίνα είναι εξαφανισμένη για ώρα και ανησυχούν, καθώς είχαν δει σε τι κατάσταση βρισκόταν. Αρχίζουν αμέσως να την αναζητούν και φοβούνται πως ίσως κάνει κακό στον εαυτό της.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται