Ο Νικηφόρος της σειράς Σασμός χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα. Τελικά, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλιά της με τον Παύλο. Οι αναμνήσεις ξυπνούν και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Από τη στιγμή που ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη, αποφασίζει να τον επισκεφτεί.

Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται στη σειρά του ALPHA πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη, ετοιμάζοντας κάτι επικίνδυνο, και μοιράζεται με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη τις υποψίες του Νικηφόρου για του Παύλο.
Η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διαφωνεί και κάνει την πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Φυσικά, η Καλλιόπη δεν συμφωνεί με τη συνεννόηση Αστέρη και Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση για ακόμη μια φορά μαζί του. ‘Εκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες.
Παράλληλα, τα πρώτα σύννεφα στο γάμο Μαθιού – Βασιλικής κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Ευθύμη, απειλώντας τον ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του. Ο Βαγγέλης κάνει μία νέα γνωριμία στη χαρτοπαικτική λέσχη. Η Αργυρώ προσπαθεί πάση θυσία να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη και βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια. ‘Οσο για το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη, φαντάζει πλέον ακατόρθωτο να γεφυρωθεί.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση για την 3η σεζον

Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν!

Σοφία Χατζηπαντελή – Δημήτρης Σκουλός: Σε αυτό το παιχνίδι πάνε ως κριτές