Μπορεί η Αιμιλία στη σειρά Σασμός να είπε πριν μερικά επεισόδια στον Παύλο ότι για εκείνη πνίγηκε πριν 20 χρόνια αλλά αυτό όπως φαίνεται, μόνο η καρδούλα της το ξέρει!

Η Εισαγγελέας της σειράς του ALPHA, που όπως φαίνεται δε φάνηκε να συγχωρεί στον Παύλο το ψέμα του, έχει προχωρήσει τη ζωή της αλλά ποτέ δεν ξέχασε τον πατέρα του μοναδικού της παιδιού.

Τα έχει βάλει με όλους τους παράνομους, όπως για παράδειγμα τον Ευθύμη με τον οποίο μπορεί ο σύζυγός της να διατηρεί φιλικές σχέσεις αλλά η ίδια γνωρίζει καλά ότι αυτός είχε βάλει το χέρι του για να πέσει νεκρός ο Σταματάκης στις φυλακές και να βυθίσει στο πένθος την καπετάνισσα.

Όμως με τον Παύλο δεν μπορεί να τα βάλει αφού η φλόγα δεν έσβησε ποτέ και σε μία στιγμή αδυναμίας θα υποκύψει στον έρωτά του για εκείνον και ας ξέρει το ψέμα του αλλά και το σκοτεινό παρελθόν του. Η καρδιά της δεν κάνει πίσω όπως και του Παύλου Βρουλάκη. Ωστόσο ακόμα ένα μυστικό θα έρθει στο φως. Ο γιος τους που όλοι θεωρούσαν νεκρό, ζει και μάλιστα έχει κάνει την εμφάνισή του στη σειρά!

Ακόμα ας κρατήσουμε όμως κάτι στο… μανίκι μας και για να μην  πούμε κάτι που ίσως είναι λάθος αλλά και για να δούμε τη σειρά με την… σειρά της!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: «Κόβονται» από τον ΑΝΤ1-Πότε θα επιστρέψουν-Πρόβλημα με τα γυρίσματα

Επίδομα θέρμανσης: Αυτές είναι οι κατηγορίες των δικαιούχων – Τα ποσά που θα καταβληθούν

ΑΝΤ1-Λιάγκας: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα-Ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση