Ο Άγγελος πέφτει νεκρός στη δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός. Όμως δεν μαθαίνουμε αν τον σκότωσε ο Κώστας, ο Μαθιός ή ακόμα και η Καλλιόπη!

Παράλληλα με το πένθος τους, οι Βρουλάκηδες έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της Αργυρώς. Η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο ανώνυμος δότης Θα της σώσει τη ζωή. Βέβαια δεν είναι και τόσο ανώνυμος, αφού ο Αστέρης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα και της λέει πως Θέλει να εξεταστεί για να δει αν είναι συμβατός δότης για την Αργυρώ.

Τα αποτελέσματα βγαίνουν θετικά (κάτι που γνωρίζει και ο Μαθιός), και έτσι ο Σταματάκης, που αφαίρεσε τη ζωή του γιου της, τώρα δίνει ζωή στην κόρη της. Η Μαρίνα αισθάνεται μεγάλη υποχρέωση στον Αστέρη και ταυτόχρονα υποφέρει από τις τύψεις, καθώς δεν του αποκαλύπτει ότι ο μικρός Πετρής είναι στην πραγματικότητα δικό του παιδί! Λίγες μέρες αργότερα το σπίτι των Σταματάκηδων πλημμυρίζει από χαρά. ‘Ολοι συμμετέχουν στον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική, με πρώτο και καλύτερο τον Νι-κηφόρο, που δεν φαντάζεται ούτε στα πιο τρελά του όνειρα πως ο μελλοντικός του πατριός είναι ο άντρας που σκότωσε τον πατέρα του.

Η Καλλιόπη ανησυχεί μήπως η αστυνομια ανακαλύψει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του Μαθιού και δεν μπορεί να ησυχάσει και να διασκεδάσει στον γάμο. Εκείνος της λέει πως όλα Θα πάνε καλά και πως πρέπει να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους. Η γαμήλια τελετή όμως δεν θα έχει αίσιο τέλος. Ο Μα-θιός συλλαμβάνεται, προκαλώ-ντας σοκ στους καλεσμένους, αλλά κυρίως στη Βασιλική και στον Νικηφόρο…

Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου