Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη στη δραματική σειρά Σασμός, και το γλέντι του γάμου σταματά. Η Βασιλική καταρρέει στα χέρια του Νικηφόρου, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας που θα έμπαινε στο σπίτι τους είναι φονιάς! Η Καλλιόπη, από τη μεριά της στη σειρά του ALPHA,, δεν μπορεί να δεχτεί πως ακόμα ένας γιος της Θα βρεθεί στη φυλακή και είναι αποφασισμένη να πάρει τη δολοφονία πάνω της για να τον σώσει. Την ίδια στιγμή, καταφθάνει στο νησί ο εξαφανισμένος από χρόνια Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας), που όλοι πίστευαν πως είναι νεκρός. Η γιαγιά Ειρήνη χαίρεται πολύ που ξαναβλέπει τον ξάδελφο του αδικοχαμένου γιου της, ενώ η Μαρίνα καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας ήρθε για να τις προστατεύσει. Πολύ γρήγορα οι Σταματάκηδες Θα αντιληφθούν πως ο Παύλος δεν αστειεύεται και πως επέστρεψε για να πάρει εκδίκηση για τις δολοφονίες του Πέτρου και του Άγγελου, κλείνοντας έτσι τη βεντέτα, με κάθε τίμημα…

Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Περισσότερο έχουμε δει τον Στεφανή από τότε που πέθανε παρά τότε που ήταν ζωντανός. Στα νέα επεισόδια της σειράς ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει στον ρόλο που… μισήσαμε, γιατί έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και τώρα ήρθε η ώρα να τους μάθουμε! Θα πληροφορηθούμε λοιπόν περισσότερα για το μίσος των Σταματάκηδων με τους Βρουλάκηδες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες πτυχές της σχέσης του Στεφανή μετον Μαθιό, πριν εκείνος τραβήξει το όπλο και τον σκοτώσει εν ψυχρώ.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μανόλης και Άσπα παλεύουν με τις τύψεις τους!

Παλεύουν με τις τύψεις τους τόσο η Άσπα όσο και ο Μανολάκης. Ο δεύτερος δεν αντέχει στη σκέψη ότι αν είχε πει την αλήθεια γιατο φόνο του Στεφανή ίσως και να μην είχε δολοφονηΘεί ο Πέτρος αλλά ούτε και ο Άγγελος. Η Άσπα, από την άλλη, είναι σίγουρη πως πίσω από τη δολοφονία του αγαπημένου της βρίσκεται ο Κώστας και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Το έργο του Αντώνη Φραγκιαδάκη Θα είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Παύλος Βρουλάκης. Δίπλα του όμως θα βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης), που Θα καταφέρει να βρει στοιχεία, τα οποία Θα ρίξουν φως στην υπόθεση.