Ο Σασμός επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και οι εξελίξεις θα είναι δραματικές μιας και νέοι ήρωες φέρνουν τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά!

Όπως είναι γνωστός ο Ανδρέας Βρουλάκης που θα τον υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πρώτου ξαδέρφου του.

 Μάλιστα είναι διατεθειμένος να προκαλέσει τον πόνο χωρίς κανένα δισταγμό.

Στόχος του είναι βέβαια η οικογένεια των Σταματάκηδων, που θεωρεί υπεύθυνη για ότι κακό έχει γίνει στους Βρουλάκηδες. Την επιθυμία του για εκδίκηση βέβαια ενισχύουν τα νέα ότι η Αργυρώ έχει παιδί με τον Αστέρη, αλλά και η επιθυμία του ξαδέλφου του να φέρει τον σασμό.

Αρχικά, τη ώρα που ο Μαθιός βρίσκεται στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Νικηφόρο, πάει να τον επισκεφτεί ο Αντρέας με τον οποίο από μικροί βρισκόντουσαν σε κόντρα.

Όταν ο Μαθιός τον βλέπει μπροστά του τον ρωτά σοκαρισμένος τι ακριβώς γυρεύει εκεί ενώ αναρωτιέται πότε επέστρεψε στην Κρήτη. Ο Αντρέας Βρουλάκη του ζητά να κόψουν τις επαφές με την οικογένεια του, ενώ προσβάλλει εκείνον, την Καλλιόπη και τον Αστέρη.

Θολωμένος και εξοργισμένος ο Μαθιός με τα λόγια του, βάζει όλες του τις δυνάμεις σηκώνεται από το κρεβάτι και τον διώχνει από το δωμάτιο λέγοντας του να μην τον ξαναπλησιάσει.

Ο Αντρέας όμως συνεχίζει και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Ακούγοντας τον θόρυβο μια νοσοκόμα μπαίνει γρήγορα στο δωμάτιο και απειλεί τον Αντρέα ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δεν φύγει. Εκείνος φεύγει, αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Μπέττυ Μαγγίρα: Τότε ξεκινάει στον ANT1

Viral: Η Αντονέλα μπέρδεψε τον Ζόρντι Άλμπα με τον Μέσι και πήγε να τον φιλήσει! (vid)

Fame Story: Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος έτοιμοι να κάνουν χαμό