Ο Σασμός μας συστήνει νέους ήρωες τη νέα σεζόν με τον Ανδρέα Βρουλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, να είναι ένας από αυτούς.

Ο Ανδρέας Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του μετά από χρόνια φυλακισμένος σε Τούρκικες φυλακές. Η κατάσταση που βρίσκει τον σοκάρει. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ερωτευμένοι και κοντά στον Σασμό.

Ο Ανδρέας δε θα αφήσει τη βεντέτα να ξεχαστεί έτσι εύκολα. Δε συμπαθεί τον Αστέρη με τον οποίο η Αργυρώ έχει παιδί καθώς είναι Σταματάκης και άρα εχθρός.

Ο Παύλος στο μεταξύ έχει ήδη καλέσει τον αδελφό του Ανδρέα, τον Τηλέμαχο, και τον Λάζαρο για να συζητήσουν για τον Σασμό με τους Σταματάκηδες. Ο Παύλος έχει λάβει το ρόλο του διαπραγματευτή για να γίνει επιτέλους αυτό που θα φέρει ειρήνη στις δύο οικογένειες και το χωριό.

Ο βίαιος και τραχύς Ανδρέας δε συμφωνεί με τίποτα από όσα κάνει ο Παύλος. Η αντιπαράθεσή του με τον Παύλο είναι αναπόφευκτη.

Ο Παύλος υπερασπίζεται τον Αστέρη και την αγάπη του με την Αργυρώ. Παύλος και Ανδρέας θα συγκρουστούν μέχρι τα άκρα έτοιμοι ακόμη και για τον θάνατο για αυτά που πιστεύουν.

Σασμός – Ο Επίλογος έρχεται σύντομα στον Alpha

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Βασιλική διαλέγει ανάμεσα σε Μαθιό και Νικηφόρο

Έρωτας Φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα γίνονται οικογένεια

Καιρός: Για «Φθινόπωρο» προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός! – Ξεχνάμε το καλοκαίρι, παίρνουμε ομπρέλα!